Fransa Ligue 1 Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi'den Kylian Mbappe açıklaması! 'Bedava kaybetmek istemiyoruz'

Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi'den Kylian Mbappe açıklaması! 'Bedava kaybetmek istemiyoruz'

05.07.2023 - 19:25 | Son Güncellenme:

Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Luis Enrique için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu. Nasser Al-Khelaifi, Kylian Mbappe hakkındaki transfer iddialarını cevapladı.

Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifiden Kylian Mbappe açıklaması Bedava kaybetmek istemiyoruz

Paris Saint Germain'de yeni teknik direktör Luis Enrique için düzenlenen imza töreninde Başkan Nasser Al-Khelaifi de konuştu. Nasser Al-Khelaifi, Kylian Mbappe'nin Paris Saint Germain'deki geleceğine dair net açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fransa Ligue 1 ekibindeki geleceği belirsizliğini koruyan Kylian Mbappe'nin Paris Saint Germain'den bedava ayrılmasına izin çıkmayacağı kaydedildi. Mbappe'nin Paris Saint Germain'de kalmak istemesi halinde yeni sözleşme imzalaması gerektiğini belirten Nasser Al-Khelaifi, "Benim pozisyonum çok net. Kylian kalmak istiyorsa yeni sözleşme imzalamak zorunda. Dünyanın en iyi oyuncusunu bedava kaybetmek istemiyoruz. Bunu yapamayız" diye konuştu.

Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifiden Kylian Mbappe açıklaması Bedava kaybetmek istemiyoruz

"Mbappe asla bedava ayrılmayacağını söyledi" açıklamasını yapan Nasser Al-Khelaifi, "Bugün fikrini değiştirdiyse, bu benim suçum değil. Dünyanın en iyi oyuncusunu bonservissiz kaybetmek istemiyoruz. Bu tamamen anlaşılabilir bir durum" ifadelerini kullandı.

Paris Saint Germain'le olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek Kylian Mbappe, 1 yıllık opsiyonu kullanmak istemediğini dile getirmişti. Fransız oyuncu geride kalan sezonda 43 resmi maça çıktı. Kylian Mbappe bu müsabakalarda 41 kez rakip fileleri havalandırdı. 24 yaşındaki santrfor takım arkadaşlarına da 10 gol pası verdi.

Haberin Devamı

Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifiden Kylian Mbappe açıklaması Bedava kaybetmek istemiyoruz

AS Bondy altyapısında yetişen Kylian Mbappe daha sonra Clairef ve Monaco formaları giydi. Paris Saint Germain, 2018-2019 sezonu başında Kylian Mbappe için 180 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Real Madrid'in peşinde olduğu Fransız oyuncunun güncel piyasa değeri 180 milyon euro.

Yazarlar