Fransa Ligue 1 Paris Saint Germain'den Lionel Messi açıklaması! 'Görüştüğünü biliyorum'

Paris Saint Germain'den Lionel Messi açıklaması! 'Görüştüğünü biliyorum'

17.03.2023 - 18:27 | Son Güncellenme:

Paris Saint Germain Teknik Direktörü Christophe Galtier, takımın yıldızı Lionel Messi hakkında konuştu. Fransız teknik direktör, Arjantinli yıldızla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Paris Saint Germainden Lionel Messi açıklaması Görüştüğünü biliyorum

Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Lionel Messi konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Fransız temsilcisinde teknik direktör Christophe Galtier, Lionel Messi'nin geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Lionel Messi'nin Paris Saint Germain'de mutlu olduğunu vurgulayan Christophe Galtier, yıldız futbolcunun geleceği hakkında bir şey söylemenin henüz erken olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Paris Saint Germainden Lionel Messi açıklaması Görüştüğünü biliyorum

XAVI AÇIK KAPI BIRAKMIŞTI

Barcelona Teknik Direktörü Xavi, olası transfer ihtimali ile ilgili olarak, "Burası onun evi ve Barça'nın kapıları ona her zaman açık. Lionel Messi bunu biliyor. Sürekli iletişim halindeyiz. Gelecekte ne yapacağı tamamen ona bağlı. Burası onun evi ve bunda şüphe yok. Tarihin en iyi futbolcusuna burada her zaman yer var" ifadelerini kullanmıştı.

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Lionel Messi hakkında çıkan haberler sonrası açıklamada bulunmuştu. Arjantinli yıldızın tarihin en iyi futbolcusu olduğunu belirten Laporta, "Leo'nun bir gün yeniden Barcelona'ya dönmesini çok isteriz. Ancak şu anda o, PSG'nin oyuncusu ve kulübüyle bir sözleşmesi var" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Paris Saint Germainden Lionel Messi açıklaması Görüştüğünü biliyorum

BABASI, AL HILAL İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Lionel Messi'nin babası ve menajeri olan Jorge Messi, Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal yetkilileriyle bir görüşme gerçekleştirmişti. İspanyol basınında yer alan haberlerde; Suudi Arabistan ekibinin Lionel Messi için yıllık 600 milyon euro teklif ettiği belirtilmişti.

GALTIER İDDİALARI CEVAPLADI

Paris Saint Germain'in teknik direktörü Christophe Galtier, Lionel Messi'nin mutlu olduğunu ifade etti. Bayern Münih maçının ardından yapılan eleştirilere de değinen Christophe Galtier, "Leo, PSG soyunma odasında mutlu. Bu sezon 18 gol attı ve 17 asist yaptı. Bayern Münih maçından sonra bazı eleştiriler gördüm ama Messi yalnız oynamadı. Bu sezon çoğu kez maçların sonucuna etki etti" dedi.

Paris Saint Germainden Lionel Messi açıklaması Görüştüğünü biliyorum

Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al Khelaifi'nin Lionel Messi ile görüştüğünü açıklayan Christophe Galtier, "Leo, yönetim ve başkanın çok sık görüştüğünü biliyorum. Görüşmelerin detaylarını bilmiyorum. Daha önce de söyledim, herkes kendi kararını verir" ifadelerini kullandı.

Christophe Galtier son olarak şu açıklamayı yaptı: "Leo, soyunma odasındaki davranışlarıyla PSG için önemli bir oyuncu. Arkadaşlarının iyi oynamasını sağlamak için oynamaktan her zaman mutlu. Geleceğine gelince, ne olacağını söylemek için henüz çok erken."

Haberin Devamı

Paris Saint Germainden Lionel Messi açıklaması Görüştüğünü biliyorum

35 GOLE KATKI SAĞLADI

Lionel Messi bu sezon Paris Saint Germain'de 31 müsabakada forma şansı buldu. 35 yaşındaki yıldız futbolcu rakip fileleri 18 kez havalandırdı. Arjantinli santrfor takım arkadaşlarına da 17 gol pası verdi.

Newell's Old Boys altyapısında yetişen Lionel Messi daha sonra Barcelona'da uzun yıllar forma giydi. 35 yaşındaki yıldız Arjantin Milli Takımı'nda 172 maçta 98 kez rakip fileleri havalandırdı. Lionel Messi'nin güncel piyasa değeri 50 milyon euro.

Yazarlar