DiğerParis’te yaprak dökümü

Paris’te yaprak dökümü

31.05.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Favorilerin bir bir elendiği Fransa Açık’ta dün bir sürpriz daha gerçekleşti. Üç numaralı seribaşı Radwanska, 21 yaşındaki Tomljanovic’e mağlup olarak üçüncü turda veda etti

Paris’te yaprak dökümü

Sezonun ikinci grand slam turnuvası olan Fransa Açık’ta yaprak dökümü devam ediyor. Tek kadınlarda turnuvanın bir ve iki numaralı seribaşları olan Serena Williams ve Li Na’nın ardından bir başka favori olan Agnieszka Radwanska da organizasyona veda etti.
Turnuvanın altıncı gününde heyecan üçüncü tur karşılaşmalarıyla devam etti. Hırvat Ajla Tomljanovic, üç numaralı seribaşı Radwanska’yı 6-4 ve 6-4’lük setlerle 2-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı. Dünya sıralamasının 72. sırasında yer alan 21 yaşındaki tenisçi kariyerinde ilk kez bir grand slamde dördüncü tura tırmandı.
Öte yandan turnuvanın 9 numaralı seribaşı Slovak Dominika Cibulkova da, 19 numaralı seribaşı Avustralyalı tenisçi Samantha Stosur’a 6-4’lük setlerle 2-0 yenilerek elenen bir diğer favori tenisçi oldu.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler