Beşiktaş Pascal Nouma'dan Valerien Ismael paylaşımı

Pascal Nouma'dan Valerien Ismael paylaşımı

24.03.2022 - 16:08 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma, siyah-Beyazlıların yeni teknik direktörü Valerien Ismael ile ilgili paylaşımda bulundu.

Pascal Noumadan Valerien Ismael paylaşımı

Beşiktaş'ın efsane yabancılarından Pascal Nouma, Siyah-Beyazlıların yeni teknik direktörü Valerien Ismael için bir Instagram paylaşımı gerçekleştirdi. Nouma, paylaşımı ile Ismael'e 'hoş geldin' mesajını iletti.

Haberin Devamı

Futbolculuk dönemlerinde Fransız ekipleri Strasbourg ve Lens'ta Valerien Ismael ile takım arkadaşı olan Pascal Nouma, "Dostum Valerien Ismael, Beşiktaş'a hoş geldin" notuyla Lens dönemindeki bir gol sevinci fotoğraflarını paylaştı.

Dostlukları eskiye dayanıyor

Pascal Nouma, 1996'da PSG'den Strasbourg'a transfer olduğunda Valerien Ismael de altyapısından yetiştiği Strasbourg'un kadrosunda yer alıyordu. 1998'de iki oyuncu da Strasbourg'dan ayrıldılar. Valerien Ismael, Crystal Palace'a giderken Pascal Nouma da Lens'a transfer oldu. 

İkili daha sonra Lens'ta yeniden takım arkadaşı oldular. 1998-99 sezonunun devre arasında Valerien Ismael, Crystal Palace'ten Lens'a transfer olarak Fransa'ya döndü. 2000'in yaz aylarına kadar 1.5 sezon Lens'ta birlikte forma giydiler.

Haberin Devamı

2000'de Pascal Nouma, Lens'tan ayrılarak Beşiktaş'a transfer olurken Valerien Ismael de kiralık olarak eski takımı Strasbourg'un kadrosuna katılmıştı.

Pascal Noumadan Valerien Ismael paylaşımı

 

Pascal Noumadan Valerien Ismael paylaşımı