Galatasaray Pato sürprizi! Ocak ayında...

Pato sürprizi! Ocak ayında...

24.09.2014 - 09:29 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bir dönem adının anıldığı oyuncunun kontratındaki detay dikkat çekti.

Pato sürprizi Ocak ayında...

Spor Toto Süper Lig'de dördüncü yıldız savaşına giren iki ekibimiz Fenerbahçe ve Galatasaray, yaz transfer döneminde gündeme gelen oyuncunun kontratındaki önemli bir detay sayesinde ocakta harekete geçebilir.

Yazın uzun bir süre ismi hem Fenerbahçe hem Galatasaray ile anılan Brezliyalı Alexandre Pato'nun Avrupa'dan başka talipleri de vardı. Fakat tekliflere rağmen Brezilya'da Sao Paolo'da kalan Pato, ocak ayında kendisini Avrupa'da bulabilir.

Brezilya'nın önemli gazetecilerinin bilgisine göre Alexandre Pato'nun kontratında, "Ocak ayında 8 milyon Sterlin'e satılabilme" şeklinde bir detay var. Bonservisi aslen Corinthians'ta olan Pato, ocak ayında kendisini yeni bir takımında bulabilir.

Fakat bu detay Sao Paolo kulübü için de önemli çünkü kulüp kendisinden memnun. Öte yandan Sao Paolo ekonomik açıdan çok iyi durumda değil. Pato'nun da yılda 2.5 milyon Sterlin'i bulan maaşı düşünüldüğünde Sao Paolo Pato'nun bonservisini almakta zorluk yaşayacak. Bu dakikadan sonra ise olası harekete geçebilecek olan Fenerbahçe ve Galatasaray gibi kulüpler Pato'yu ocak ayında kadrosuna katabilir.

Haberin Devamı

(Eurosport)

PATO DURDURULAMIYOR!




Yazarlar