Adana Demirspor Patrick Kluivert, ayağının tozuyla Galatasaraylı yıldızı istedi! Teklif yapılacak

Patrick Kluivert, ayağının tozuyla Galatasaraylı yıldızı istedi! Teklif yapılacak

02.07.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekibi Adana Demirspor, gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak istiyor. Mavi-siyahlı ekibin yeni teknik patronu Patrick Kluivert, göreve başladığı gibi Galatasaray'ın yıldız futbolcusunu transfer listesine aldığı öğrenildi.

Patrick Kluivert, ayağının tozuyla Galatasaraylı yıldızı istedi Teklif yapılacak

Adana Demirspor, geçtiğimiz günlerde yeni teknik direktör Patrick Kluivert ile sözleşme imzalamıştı. Tecrübeli teknik patron, takımın başına geçer geçmez transfer listesini hazırladığı ve Galatasaray'ın yıldız futbolcunu takibe aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

MONTELLA VEDA ETTİ

Adana Demirspor, 2 sezondur takımın başında olan Montella ile yolların ayrıldığı ifade edildi. Yapılan açıklamada, "Büyük bir özveri ile kulübümüzü ve takımımızı hedeflerine ulaştırmak için tüm gayretiyle çalışarak, teknik direktörlük görevi yapmış olan Vincenzo Montella ve ekibine sonsuz teşekkür ediyoruz. Kulübümüzün kapılarının kendisine ve ekibine her zaman açık olduğunu bildirir, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Patrick Kluivert, ayağının tozuyla Galatasaraylı yıldızı istedi Teklif yapılacak

PATRİCK KLUİVERT GÖREVE GELDİ

Adana Demirspor, teknik direktör Patrick Kluivert ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Adanda Demirspor'dan gelen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz, Teknik Direktörlük görevi için Patrick Kluivert ile 2 yıllık resmi sözleşme imzalamıştır."

Haberin Devamı

STAMBOULI İLE SÖZLEŞME UZATILDI

Adana Demirspor, Benjamin Stambouli ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalandığını açıkladı. Adana Demirspor'dan gelen açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kulübümüz, Benjamin Stambouli ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalamıştır"

Mavi-siyahlı forma ile 31 resmi maça çıkan Benjamin Stambouli bu karşılaşmalarda 1 gol, 5 asistlik katkı sağladı.

Patrick Kluivert, ayağının tozuyla Galatasaraylı yıldızı istedi Teklif yapılacak

EDINSON CAVANI İDDİASI

Mavi-lacivertli kulübün; Napoli, PSG ve Manchester United gibi devlerin formasını giyen Edinson Cavani için harekete geçtiği ileri sürüldü. İspanyol Estadio Deportivo'da yer alan haberde; Adana temsilcisi Cavani'nin kardeşi olan ve aynı zamanda menajerliğini yapan Nando Guglielmone ile temas kurduğu iddia edildi.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, iddiaların ardından Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Cavani'nin transfer gündemlerine geldiğini ifade eden Sancak, "Ama bu şartlarda alamayız. Ekonomik olarak maliyeti çok yüksek. Büyük ihtimalle Suudi Arabistan'a gidecek" şeklinde konuştu.

MIDTSJO LİSTEYE GİRDİ

Takvim'in haberine göre Adana temsilci, Galatasaray'dan Norveçli orta saha oyuncusu Fredrik Midtsjö ile ilgileniyor. Yeni teknik direktör Kluivert'ın da Hollanda Ligi'nden tanıdığı orta sahayı takımında görmek istediği öğrenildi.

Adana Demirspor'un kısa süre içerisinde Midtsjö için sarı kırmızılılara teklif yapması bekleniyor.

Haberin Devamı

Patrick Kluivert, ayağının tozuyla Galatasaraylı yıldızı istedi Teklif yapılacak

GALATASARAY KARNESİ

Geride kalan sezonda Galatasaray forması ile toplam 25 resmi maça çıkan Fredrik Midtsjö, söz konusu maçlarda 1 gol ve 2 asitlik performans sergiledi. Norveçli yıldızın sarı-kırmızılı takım ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.