Fenerbahçe Patron Kocaman

Patron Kocaman

11.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, Aykut Kocaman-Alex krizi ile ilgili olarak “Takımın patronu Kocaman’dır. Kimi oynatacağına kendisi karar verir. Herkes ona saygı duymalıdır” dedi

Patron Kocaman

TRTSpor’daki Futbol Ateşi programına konuk olan Fenerbahçe’nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel ilginç açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Son dönemde Aykut Kocaman ile yaşadığı problemle gündeme gelen Alex hakkında da konuşan tecrübeli file bekçisi, “Açıkçası Samandıra’nın içindeki olaylar dışarıya yansıyanlardan çok ufak şeyler. Basında çıkanlar abartı. Samandıra’da yaşanan şeylerin yazılanlarla alakası yok. Tek patron hocadır” dedi.
Takımda kimi oynatacağına Aykut Kocaman’ın karar verdiğini belirten Volkan Demirel “Yeri geldiği zaman ben de oynamayabilirim. Alex de oynamayabilir. Bu takımın menfaatleri doğrultusunda alınan bir karardır. Kadroyu çıkaran Aykut Kocaman’dır. Herkes onun kararına saygı duymalıdır” diye konuştu.
Sakatlığı hakkında da konuşan başarılı eldiven hazır olduğunu, Aykut Kocaman’ın şans vermesi durumunda oynayabileceğini belirtti.
Arkasında her zaman Aziz Yıldırım faktörünün bulunduğunun altını çizen milli kaleci, “Bana devamlı destek olmuştur, cesaret vermiştir” yorumunu yaptı.

Selçuk Şahin’e destek çıktı

Haberin Devamı

Selçuk Şahin’e destek çıkan tecrübeli file bekçisi “Yapılan protesto takımdaki futbolcuları çok üzüyor. Selçuk’u eleştirenler gerçek Fenerbahçeli olamaz. Takıma hep destek vermek lazım. O futbolcu Fenerbahçe’ye katkı vermek için oynuyor. Selçuk’un daha çok şeyler verebileceğini inanıyorum. Ben de tribünden kızıyorum ‘öyle pas atılır mı’ diye ama yuhalamak başka birşey. Selçuk’u yuhalayan beni ve takımı da yuhalamıştır. Bunu yapan Fenerbahçeli olamaz” ifadelerini kullandı.
Volkan Demirel zamana ihtiyaçları olduğunu vurgulayarak sarı-lacivertli taraftarlardan destek de istedi.

Yoyo testi

Sarı-lacivertli ekip, Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından çift idmanla sürdürdü. Aykut Kocaman yönetiminde Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen basına kapalı sabah antrenmanında sarı-lacivertli ekibe, dayanıklılık kapasitesinin ölçüldüğü ”Yoyo Testi” yapıldığı bildirildi. Akşam da futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Milli takımlarda bulunan futbolcuların yer almadığı iki antrenmana da, tedavilerini ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Serdar Kesimal, Volkan Demirel, Krasic, Sow ve Egemen’in katılmadıkları ifade edildi.

Yazarlar