Beşiktaş Pedro Franco'dan devr-i alem

Pedro Franco'dan devr-i alem

13.05.2015 - 10:38 | Son Güncellenme:

50 bin kilometrenin üzerinde yol yapan Beşiktaşlı Pedro Franco, Copa America'nın ardından 85 bin kilometre ile Ekvator çevresini iki kereden fazla turlamış olacak.

Pedro Francodan devr-i alem

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın genç savunmacısı Pedro Franco yazın Şili'de gerçekleştirilecek Copa America için Kolombiya Milli Takımı kadrosuna davet edildi. Siyah-beyazlı ekiple lig, kupa ve Avrupa'da şu ana dek 50 bin kilometrenin üzerinde yol yapan ve sezonu yaklaşık 55 bin kilometre ile tamamlayacak olan 24 yaşındaki futbolcu, Amerika kıtasındaki organizasyonla birlikte çok ciddi bir mesafe kat etmiş olacak.

Süper Lig'de sezonun bitmesiyle ülkesine gidecek olan Franco, önce milli takım kampına dahil olacak, ardından takımla birlikte turnuvanın düzenleneceği Şili'ye uçacak. Brezilya, Venezuela ve Peru ile yer aldığı grupta üç şehirde maçlar oynayacak olan Kolombiya ile bu kentler arasında mekik dokuyacak olan futbolcu, tekrar Türkiye'ye dönerek turunu tamamlayacak.

Haberin Devamı

Türkiye'den ayrıldığında, bu sezonki 55 bin kilometreyi gerisinde bırakacak olan Pedro Franco, 30 bin kilometrelik bir yolculuğu daha bu sayının üzerine eklemesinin ardından İstanbul'a dönecek. 1 senenin içinde 85 bin kilometre yol yapmış olacak Kolombiyalı futbolcu, bu tempoyu, takımının yurt dışı kampı ile başlayacak yeni sezon hazırlıklarından itibaren de aralıksız sürdürecek.

İstanbul - Bogota 10 bin kilometre

Bogota -Santiago 4 bin 300 kilometre

Santiago - Rancagua 80 kilometre

Rancauga - Santiago 80 kilometre

Santiago - Temuco 600 kilometre

Santiago - Bogota 4 bin 300 kilometre

Bogota - İstanbul 10 bin kilometre