Pendikspor Pendikspor'da Ivo Vieira'dan Umut Nayir cevabı!

Pendikspor'da Ivo Vieira'dan Umut Nayir cevabı!

10.02.2024 - 19:20 | Son Güncellenme:

Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira, Fatih Karagümrük deplasmanından 2-0 mağlup ayrıldıkları maçı değerlendirdi. Portekizli teknik direktör, maçın ilk yarısında sakatlanan Umut Nayir'le ilgili soruyu cevapladı.

Pendiksporda Ivo Vieiradan Umut Nayir cevabı

Süper Lig'in 25'inci haftasında Fatih Karagümrük'e 2-0'lık skorla mağlup olan Pendikspor'da teknik direktör Ivo Vieia açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Kendileri için bugün zor bir maç olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Vieira, “Kazanmak için bir şey yaptığımızı söylememem. Rakip bizden iyiydi. Kazanmak için net şeyler yaptı. Bizim için iyi bir gün olmadı” diye konuştu.

Takımda bir çok oyuncunun sakatlığı sebebiyle kadroda olmamasıyla ilgili ise Vieira, “Benim yerime zaten söylediniz olanları. Buraya maalesef 15 oyuncuyla geldik. Evinde iyi oynayan bir takıma karşı güçlü bir kadroyla gitmek gerekiyor. Maalesef bu olmadı. Sadece 3 oyuncu vardı değiştirebileceğimiz. Ama bırakmak yok. Elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Ligin 26. haftasında oynanacak Trabzonspor maçıyla ilgili ise Ivo Vieira, “Umarım kendisi çabucak geri döner. Bugün de gördüğünüz gibi 3 defans, 2 genç oyuncu vardı kulübemizde. Önümüzdeki hafta umarım böyle bir şey olmaz. Transfer dönemi de kapandı. Umarım Umut da Trabzonspor maçı öncesinde çabucak döner” şeklinde konuştu.