UEFA Avrupa Ligi Pep Guardiola, Barcelona'ya karşı

Pep Guardiola, Barcelona'ya karşı

25.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Barcelona ile eşleşti. Tekrar Nou Camp’a çıkacak Pep Guardiola, “Barça’nın kalbimde yeri başka” diye konuştu.

Pep Guardiola, Barcelonaya karşı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2014-15 sezonu yarı final eşleşmeleri belli oldu. İsviçre’nin Nyon kentindeki çekilen kurada en dikkat çekici buluşma Barcelona-Bayern Münih oldu. Katalan ekibinin başında önemli başarılar kazanan ve şimdi Bayern’in hocası olarak eski takımına karşı sahaya çıkacak olan Pep Guardiola’nın performansı merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Finale çıkacak diğer takımı belirleyecek maçta ise Juventus ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. Yarı finalin ilk maçları 5-6 Mayıs, rövanş karşılaşmaları ise 12-13 Mayıs’ta yapılacak. Guardiola Barça’nın başında 3 lig, 2 de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamıştı.

Kurayı yorumlayan Guardiola, yeniden Nou Camp’ta olacağı için heyecanlı olduğunu söyledi. Barcelona’ya olan hislerini saklamanın anlamsız olduğunu belirten Guardiola, “Çok iyi bir teknik adamın yönettiği güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Kesinlikle en zor takımı çektik. Bunun aksini söylemek yalan olur. Barcelona’nın benim kalbimde ayrı bir yeri olduğunu gizlemeyeceğim. Ancak şimdi Bayern Münih’in başındayım ve eski takımımı eleyerek finale çıkmak istiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

İtalyanlar eşleşmedi

UEFA Avrupa Ligi’nde de yarı final kuraları çekildi. Maçlar, 7 ve 14 Mayıs’ta oynanacak. Trabzonspor’u eleyen İtalyan Napoli takımı, çeyrek finalde Club Brugge’ü eleyen Ukrayna’nın Dnipro ekibiyle eşleşti.

ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNALLERİ

Barcelona - Bayern Münih
Juventus - Real Madrid

AVRUPA LİGİ YARI FİNALLERİ

Napoli - Dnipro
Sevilla - Fiorentina