Fenerbahçe Pereira'nın gidişi hiç de ucuz değil!

Pereira'nın gidişi hiç de ucuz değil!

11.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de Vitor Pereira’nın geleceği tartışma konusu olurken, yolların ancak 4 milyon euro karşılığında ayrılabileceği ortaya çıktı.

Pereiranın gidişi hiç de ucuz değil

Fenerbahçe’de büyük umutlarla takımın başına getirilen Pereira’nın geleceği tartışma konusu olurken, yolların ancak 4 milyon euro karşılığında ayrılabileceği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Görev süresi boyunca takımın başına getirilen tüm teknik adamlar konusunda kararı alan Başkan Yıldırım, sadece Portekizli için bu yetkiyi Sportif Direktör Terraneo’ya vermişti.

İtalyan direktör, Bielsa ve Pereira arasındaki tercihini Bilesa’nın anlaşması zor bir yapıda olduğu gerekçesiyle Pereira’dan yana kullanmıştı.

Sarı-lacivertliler şimdi Pereira’yı gönderebilmek için ciddi bir tazminat ödenmesi gerekiyor. Son iki haftada rakibinin altı puan gerisine düşen Portekizli teknik adamın bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Yıllık 2.7 milyon euro ücret alan hocanın ekibi de yıllık 1.3 milyon euro kazanıyor. Eğer sarı-lacivertli yönetim, teknik ekiple yolları ayırmaya karar verirse 4 milyon euroluk bir tazminat ile karşı karşıya kalacak.

Yazarlar