Dünyadan Futbol Polonya'da Szymanski tedirginliği! Performansı endişe yarattı

Polonya'da Szymanski tedirginliği! Performansı endişe yarattı

27.02.2024 - 16:48 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de sezonun öne çıkan isimlerinden olan Szymanski'nin düşüşteki performansı ülkesinde alarm zillerini çaldırdı. Estonya ile EURO 2024 play off maçı oynayacak Polonya'da bu durum endişe yarattı.

Polonyada Szymanski tedirginliği Performansı endişe yarattı

Sebastian Szymanski'nin kulübünde düşüşte olan form grafiği, ülkesinde endişeye neden oldu. Polonya Milli Takımı, EURO 2024 elemelerinde Estonya ile mart ayında karşı karşıya gelecek. Milli takımın Avrupa şampiyonasına katılıp katılmayacağını belli edecek bu karşılaşmaların öncesinde genç futbolcunun performansında gerileme olduğuna dikkat çekildi.

Haberin Devamı

Przeglad Sportowy'de 'Estonya ile oynanacak play-off maçına 24 gün kala alarm' başlığıyla yayınlanan haberde, milli takıma gelmesi beklenen bazı futbolcuların form durumu masaya yatırıldı. Szymanski'nin formu düşüşte isimlerden olduğuna vurgu yapılarak şu ifadelere yer verildi:

"Polonyalı milli futbolcular Euro 2024'e katılmaya hazır mı? Hücuma kötü bir haber geldi: Sebastian Szymanski'nin formunda bir çöküş var. Szymanski tamamen formsuz. Sürekli ilk 11'de oynayan oyuncu altı aylık uzun sürenin ardından ilk kez bir maça yedek kulübesinde başladı."

Polonyalı futbol yorumcusu Marcin Gazda ise twitter (X) hesabından Estonya maçına ilişkin olası bir kadroyu paylaştı. Polonya'nın kafasındaki ilk 11'inde Fenerbahçe'de bu sezon 12 gol, 14 asistle oynayan Szymanski'ye yer vermedi.

Yazarlar