Basaksehir Portekiz gecesi

Portekiz gecesi

28.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi'nde yer alan iki temsilcimiz Atiker Konyaspor ve Medipol Başakşehir, bugün ilk galibiyetlerini almak için sahaya çıkacak.

Portekiz gecesi

Gruptaki ilk maçında Ludogorets ile berabere kalan Medipol Başakşehir, Portekiz’de, Braga deplasmanında ilk galibiyetini arayacak. Olympique Marsilya’ya tek golle boyun eğen temsilcimiz Atiker Konyaspor ise diğer Portekiz kulübü Vitoria Guimaraes’i ağırlayacak.

Haberin Devamı

Avrupa kulvarına yeni açılan ve bu kulvarda şimdiye kadar 11 karşılaşmaya çıkan Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarında deplasmandaki ilk galibiyetini almak için mücadele edecek.

Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 11 maçta 1 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 5 beraberliği bulunan Medipol Başakşehir, tarihinde ilk kez yer aldığı grup aşamasında başarılı olarak bir üst tura çıkmak istiyor. Ekibimiz, Avrupa kupalarındaki tek galibiyetini bu sezon Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika temsilcisi Club Brugge karşısında sahasında oynadığı ikinci maçta, 2-0’lık skorla elde etti.

Atiker Konyaspor ise Avrupa arenasında henüz galibiyet göremedi. Bugüne kadar UEFA Avrupa Ligi’nde çıktığı toplam 7 maçta galibiyet elde edemeyen yeşil-beyazlılar, 1 beraberlik yaşadı, 6 karşılaşmada ise yenildi. Atiker Konyaspor, attığı 2 gole karşılık kalesinde 13 gol gördü.

Haberin Devamı

Portekiz gecesi