Beşiktaş Portekiz ve Polonya Beşiktaş'ı konuştu! 'Pendikspor Santos'u küçük düşürdü'

Portekiz ve Polonya Beşiktaş'ı konuştu! 'Pendikspor Santos'u küçük düşürdü'

21.01.2024 - 13:02 | Son Güncellenme:

Fernando Santos'un Beşiktaş'ın başında ilk yenilgisini Pendikspor karşısında dört farklı yenilgiyle alması ülkesi Portekiz ve son olarak çalıştığı Polonya'da geniş yankı uyandırdı.

Portekiz ve Polonya Beşiktaşı konuştu Pendikspor Santosu küçük düşürdü

Fernando Santos'un Beşiktaş'ın başında ilk yenilgisini alması, ülkesi Portekiz ve son olarak görev yaptığı Polonya'da geniş yankı uyandırdı. Ligde küme düşme hattında bulunan kırmızı-beyazlı ekip karşısında, deneyimli teknik adamın takımının ağır bir yenilgi aldığı vurgulandı.

Haberin Devamı

'SANTOS'U KÜÇÜK DÜŞÜRDÜ'

Portekiz'in Abola gazetesinde 'Teknik direktör Ivo Vieira'nın başında bulunduğu Pendikspor, Fernando Santos'u küçük düşürdü' başlığı atıldı.

Portekiz'den Correio de Manha'da 'Fernando Santos galibiyetlerin ardından Pendikspor deplasmanında ilk yenilgisini büyük bir darbeyle aldı' ifadeleri kullanıldı.

Portekiz ve Polonya Beşiktaşı konuştu Pendikspor Santosu küçük düşürdü

'13 YILIN EN AĞIR YENİLGİSİ'

Portekiz'in bir başka önde gelen yayın organı Ojogo'da 'Fernando Santos için son 13 yılın en ağır yenilgisi' başlığı atıldı ve 'Santos'un çalıştırdığı bir takım en son 2010'da Yunanistan Kupası'nda dört golle kaybetmişti' denildi.

'TARİHİ AŞAĞILANMA'

Polonya'nın Sport internet sitesinde konuyla ilgili haberde 'Fernando Santos'un uzun süre unutamayacağı bir gün. Bu sonuç için yenilgi ifadesi yetersiz kalır. Tarihi bir aşağılanma' başlığına yer verildi.

Haberin Devamı

Polonya'nın Sportowe Fakty'de şu satırlara yer verildi: 'Fernando Santos'un Türkiye'deki kısa macerası şu ana kadar iyi görünüyordu ancak cumartesi günü takımı büyük bir aksilik yaşadı. Beşiktaş'ın durumu bu maçın ardından karmaşık bir hal aldı'.

Polonya'nın Goal internet sitesinde 'Pogrom! Fernando Santos'un takımı adına utanç verici bir yenilgi' başlığı atıldı, "Santos için bu acı verici bir darbe ve teknik direktörlük kariyerinin en büyük hatalarından biri" yorumu yapıldı.

 

Yazarlar