Futbol Porto Juventus maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Porto Juventus maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

22.02.2017 - 15:19 | Son Güncellenme:

Porto Juventus maçı ile Şampiyonlar Ligi heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. İtalyan devi Juventus deplasmanda Porto'nun konuğu olacak. İtalyan ekibinde Allegri ile tartışan Bonucci kadroya alınmadı. Peki Porto Juventus maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Porto Juventus maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Porto Juventus maçı bu akşam ekranlara gelecek. Teknik Dikrektör Massimiliano Allegri yönetiminde yakaladığı yükselişi Şampiyonlar Ligi'nde de sürdüren Juventus, Porto deplasmanına gidiyor. Allegri ile Bonucci arasında kriz sürüyor. Ligdeki Palermo maçının son dakikalarında ikili içinde bir münakaşa yaşanmış ve ikili birbirine sözlü hakarette bulunmuştu. Bu olayın peşinden Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile karşılaşacak olan Juventus'ta ikili arasındaki kriz çözülmedi ve Allegri, Leonardo Bonucci'yi ekibe dahil etmedi.

Haberin Devamı

PORTO JUVENTUS MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Porto Juventus karşılaşması bu akşam saat 22.45'te başlayacak. Estadio do Dragao'da oynanacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Felix Brysch yönetecek. Brysch'ın yardımcılıklarını ise Mark Borsch ve Stefan Lupp yapacak. Nefesleri kesecek Porto-Juventus maçı Tivibu Spor 2'den canlı izlenebilecek.

Porto iki kulvarda devam ediyor

Teknik direktör Nuno Espirito yönetimindeki Porto, hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam ediyor. 22 haftanın geride kaldığı Portekiz Premier Ligi'nde lider Benfica'nın 1 puan gerisinde yer alan Porto, 16 galibiyet, 5 beraberlik, 1 yenilgi aldı.

Sporting CP'nin erken koptuğu şampiyonluk yarışında Benfica ile yarışan Porto oynadığı futbolla taraftarına güven veriyor. Her yıl yeni yetenekleri Avrupa futboluna kazandıran ekip Iker Casillas ve Maxi Pereira gibi önemli yıldızı da kadrosunda bulunduruyor.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi grup etabında G Grubu'nda Leicester City, Copenhag ve Club Brugge ile mücadele eden Mavi-Beyazlılar grubu 2. sırada tamamlayarak üst tura yükseldi. Genç kadrosu ile devlere kafa tutan Porto'nun en önemli silahı ise Andre Silva olacak. Henüz 21 yaşındaki genç futbolcu, bu sezon 31 maçta attığı 17 golle takımına önemli bir katkı sağladı.

Juventus artık kıtasal başarı peşinde

Juventus; 2012, 2013, 2014, 2015 ve 2016 sezonlarını şampiyon tamamlamayı başardı. Antonio Conte önderliğinde yeniden büyük takım kimliğine bürünen Juve, Massimilliano Allegri ile yükselişine devam ediyor. Son yıllarda Serie A'da oldukça rahat olan Juventus, rakiplerinin yaşadığı sıkıntıları oldukça iyi değerlendirdi ve artık hem yönetim hem de taraftarlar gözünü Avrupa'ya dikti. Şimdi beklenti lokal başarıların kıtasal başarılarla süslenmesinde.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nda Sevilla, Olympique Lyonnais ve Dinamo Zagreb ile mücadele eden Zebralar, 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik alırken, hiç mağlup olmadı. Ligde, kupada ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam eden Juventus, sezon sonunda finalde olmayı hatta şampiyon olmayı hayal ediyor. Higuain, Buffon, Khedira, Dybala, Bonucci gibi önemli yıldızları kadrosunda bulunduran Juventus'un gerçekten kazanmamak için hiç bir sebebi yok!

Haberin Devamı

Porto, Juve'nin bileğini bükemedi

İki ekip daha önce 3 kez karşılaştı. Bu maçlardan 2'si Juventus'un üstünlüğüyle tamamlanırken, 1 maç beraberlikle tamamlandı. İki takım son olarak 2001-2002 sezonunda Şampiyonlar Ligi grup etabında karşılaştı. O dönem Juventus'un ünlü stadyumu Della Alpi'de oynanan karşılaşmayı Juve 3-1 kazandı. Bu maçta Juventus'un golleri Alessandro Del Piero, Paolo Montero ve David Trezeguet'ten geldi. Porto'nun tek golünü atan isim ise Clayton oldu.

Yazarlar