Milli Takım Potada milli takımlara yeni sponsor

Potada milli takımlara yeni sponsor

09.07.2019 - 14:27 | Son Güncellenme:

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), A Milli Erkek ve Kadın Basketbol Takımları için Tatilbudur.com ile ana sponsorluk anlaşması yaptı.

Potada milli takımlara yeni sponsor

Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleştirilen sponsorluk imza  törenine TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Tatilbudur.com Üst Yöneticisi (CEO) Cenk  Angın katıldı.

Haberin Devamı

İmza töreninde konuşan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu,  "Türkiye'de  sporun gelişiminin sürekliliği açısından özel şirketlerin desteği bizler için çok  kıymetli. Sportif anlamda başarıya giden yolda sadece saha içi dinamikler yeterli  olmamaktadır. Bu süreçte, basketbolun enerjik, güçlü ve dinamik ruhu ile bir  arada olmak isteyen markalarla yaptığımız iş birliklerinin, hem takımlarımıza hem  de basketbolseverlere katacağı heyecan bizler için çok değerli. Federasyon  olarak, Tatilbudur ile aynı takımın bir parçası olmanın ve ortak değer üretmenin  memnuniyeti içerisindeyiz." ifadelerini kullandı.

Cenk Angın ise Türk sporuna destek vermek adına TBF ile yaptıkları iş  birliğinin heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.

Haberin Devamı

Türkoğlu: "İnşallah Çin'de tüm ülkeyi gururlandıracak bir sonuç elde  ederiz"

Hidayet Türkoğlu, A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Çin'de  düzenlenecek FIBA Dünya Kupası'nda başarılı olacağına inandığını belirterek,  şunları kaydetti:

"31 Ağustos-15 Eylül'de Çin'de Dünya Kupası var. Güzel bir atmosfer  içerisindeyiz. Herkes takımın parçası olmak ve bu formayı giymek için hiçbir  bahane üretmeden anında mili takımla birlikte oluyor. Sporcu arkadaşlarımı  kutluyorum. Ufuk Sarıca iyi işler yaptı, devam edecektir. İmkanlarını en iyi  şekilde sağlamak adına iyi işler yapmaya çalışıyoruz. İnşallah Çin'de tüm ülkeyi  gururlandıracak bir sonuç elde ederiz. Biz onlarla gurur duymaya devam edeceğiz."  değerlendirmesine bulundu.

Cenk Angın da Türk basketbolseverler için Çin'e bir organizasyon  düzenleme fikirlerinin olduğunu aktararak, "Türk milleti hiçbir zorluğa pabuç  bırakmayacağını göstermiştir. Biz de tur düzenleyeceğiz, katkıda bulunacağız."  diye konuştu.