GalatasarayPrandelli şoke oldu!

Prandelli şoke oldu!

15.09.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray İkinci Başkanı Özkan Olcay'ın sert eleştirileri Anderlecht maçı öncesi soğuk duş etkisi yarattı.

Prandelli şoke oldu

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray’ın hocası, teknik heyet ve futbolcuları hedef gösteren Olcay’ın açıklamalarından duyduğu rahatsızlığı Başkan Ünal Aysal’a iletme kararı aldı. Oyuncular ise “Bizi temsilen konuşan biri destek vermek yerine ilk kötü sonuçta bizi yerden yere vuruyor” yorumunu yaptı.

Eskişehirspor’a takılan Galatasaray’da, Şampiyonlar Ligi’ndeki kritik Anderlecht maçı öncesi yeni bir kriz baş gösterdi.

İkinci Başkan Özkan Olcay maçtan sonra teknik kadro ve futbolcuları hedef göstererek, “Her iki takım da beraberliğe razıymış gibi oynadılar. Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Bunun sebeplerini benden önce bilmesi gereken teknik sorumlularımız var. Kendileri ile görüşeceğiz. Keyifsiz ve golsüz bir maç seyrettik. TFF ile görüştüklerimize tekrar dönmek istemiyoruz” ifadelerini kullanmıştı. En deneyimli yöneticilerden olan Olcay’ın bu sözlerinin Florya’da şaşkınlık ve tepki ile karşılandığı belirlendi.

Haberin Devamı

‘Büyük bir risk’

Ne Fatih Terim döneminde ne de Roberto Mancini görevdeyken böyle bir eleştiri gündeme getirilmezken, İkinci Başkan Özkan Olcay’ın çıkışı soğuk duş etkisi yarattı. Yapılan yorumlara bir hayli içerlediği öğrenilen futbolcuların, “Bizi temsilen konuşan biri destek vermek yerine ilk kötü sonuçta bizi yerden yere vuruyor” dedikleri öğrenildi.

Teknik Direktör Cesare Prandelli’nin de medya önünde yapılan eleştiriyi doğru bulmadığı ve rahatsızlığını Başkan Ünal Aysal’a aktaracağı dile getirildi. Sarı-kırmızılı kulübe yakın kaynaklar ise Özkan Olcay’ın, Anderlecht maçı öncesi teknik kadro ve futbolcuları hedef göstermesinin büyük bir risk olduğunun altını çizerek, “İkinci Başkan dışardan biri gibi yorumlar yaptı. Teknik konulara girmeyeceğim diyor fakat futbolcuları ve hocayı taraftarın önüne attı” yorumunda bulundu.

KEŞFETYENİ
Survivor sonrası çarpıcı açıklamalar! 'Volkan bana yemin etti'
Survivor sonrası çarpıcı açıklamalar! 'Volkan bana yemin etti'

Cadde | 06.05.2025 - 09:10

Survivor All Star 2025'ten Volkan- Poyraz düellosu tartışmalara sebep olmuş, Yiğit Poyraz adaya veda etmişti.

Yazarlar