İngiltere Premier Lig Premier Lig devlerinin Kenan Yıldız savaşı! Juventus'tan bonservis kararı

Premier Lig devlerinin Kenan Yıldız savaşı! Juventus'tan bonservis kararı

04.12.2023 - 10:02 | Son Güncellenme:

A Milli Takım'ın Almanya ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında performansıyla adından söz ettiren Kenan Yıldız, Premier Lig devlerini peşinden koşturuyor. Juventus, Kenan Yıldız için bonservis kararını verdi.

Premier Lig devlerinin Kenan Yıldız savaşı Juventustan bonservis kararı

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella tarafından önce Hırvatistan ardından Letonya maçlarının kadrosuna dahil edilen Kenan Yıldız asıl patlamasını Almanya maçında yaptı. 

Haberin Devamı

A Milli Takım'ın Berlin'de Almanya ile karşılaştığı hazırlık maçına attığı golün yanı sıra gösterdiği performansla damga vuran Kenan Yıldız, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin de dikkatini çekmeyi başardı. Juventus Teknik Direktörü Allegri'nin de dikkatini çeken ve İtalyan basınında yer alan haberlere göre siyah-beyazlılarda daha fazla süre alması beklenen Kenan Yıldız için iki Premier Lig devi Juventus'un kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Bayern Münih akademisinden bedelsiz olarak kadroya dahil edilen Kenan Yıldız için Juventus bonservis karaerını verdi. Ocak ayında iki büyük teklif bekleniyor.

Premier Lig devlerinin Kenan Yıldız savaşı Juventustan bonservis kararı

LIVERPOOL, KENAN YILDIZ İÇİN GİRİŞİMLERE BAŞLIYOR

İtalyan basını Liverpool'un Kenan Yıldız'ı kadrosuna katmak için girişimlere başlayacağını iddia etti. Jürgen Klopp'un Kenan Yıldız transferine onay verdiği ve İngiliz devinin Ocak ayında Juventus'a teklif yapacağı öne sürüldü.

Haberin Devamı

İngiliz basını da Liverpool'un Ocak ayında Kenan Yıldız için hamle yapacağını okuyucularına duyurdu. TEAMtalk'ta yer alan habere göre Liverpool'un Sportif Direktörü Jorg Schmadtke, Jürgen Klopp ile yaptığı görüşmenin ardından Kenan Yıldız için temlasarını hızlandırma kararı aldı.

Premier Lig devlerinin Kenan Yıldız savaşı Juventustan bonservis kararı

KENAN YILDIZ'A FIRMINO ROLÜ

Haberde Schmadtke'nin Kenan Yıldız'ı Roberto Firmino gibi gizli bir forvet olarak oynayabilecek biri olarak gördüğü bilgisine yer verildi.

TEAMtalk'ta yer alan haberin detayında Liverpool Sportif Direktörü Schmadtke'nin Bayern Münih'te oynadığı dönemden beri Yıldız'ı takip ettiği ve eski kulübü Wolfsburg'da da onu kadrosuna katmaya çalıştığı belirtildi.

Ayrıca kanat rotasyonu için de alternatif olacağı düşünülen Kenan Yıldz'ın Gakpo ve Jota gibi isimlerin performansını da artırabileceği ifade edildi.

 

Premier Lig devlerinin Kenan Yıldız savaşı Juventustan bonservis kararı

LIVERPOOL'DAN SONRA ARSENAL DE DEVREDE!

İngiliz basınına yansıyan haberlere göre Liverpool'un ardından Arsenal de Kenan Yıldız içni Ocak ayında girişimde bulunacak. Juventus'un büyük bir potansiyele sahip olduğu düşünülen Kenan Yıldız'ı Ocak ayında göndermek istemediği belirtilen haberde İtalyan devinin düşük bir bonservis bedeli karşılığında Kenan'ın ayrılığına izin vermeyecek.

Haberin Devamı

Haberde Juventus'un mali durumunun kötü olması sebebiyle Kenan Yıldız için gelecek yüksek tekifleri değerlendirebileceği aktarıldı.

Premier Lig devlerinin Kenan Yıldız savaşı Juventustan bonservis kararı

Yazarlar