İngiltere Premier Lig Premier Lig'de adına yakışır dev maç! Arsenal, United'ı son dakikalarda devirdi: 3-1

Premier Lig'de adına yakışır dev maç! Arsenal, United'ı son dakikalarda devirdi: 3-1

03.09.2023 - 20:46 | Son Güncellenme:

İngiltere Premier Lig'in 4. haftası dev bir maça ev sahipliği yaptı. Arsenal sahasında Manchster United'ı ağırladı. Son 20 dakikasının heyecan düzeyi bir hayli yüksek olduğu maçta Arteta'nın öğrencileri 3-1'lik skorla United'ı yenmeyi başardı.

Premier Ligde adına yakışır dev maç Arsenal, Unitedı son dakikalarda devirdi: 3-1

İngiltere Premier Lig'in dördüncü haftası dev bir mücadeleye sahne oldu. Arsenal, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi gruplarındaki rakibi Manchester United'ı sahasında konuk etti.

Haberin Devamı

İLK YARIDA EŞİTLİK

Manchester United, Emirates'teki mücadelenin 27. dakikasında Christian Eriksen'in asistinde Marcus Rashford'ın attığı golle öne geçmişti. 28. dakikada Gabriel Martinelli'nin asistinde Martin Odegaard'ın verdiği cevap skoru eşitledi.

SON 20 DAKİKADA HER ŞEY DEĞİŞTİ

Maçın son 20 dakikası tam anlamıyla müthiş geçti. İlk olarak United 88. dakikada Garnacho ile golü buldu ama VAR kararıyla golden önce ofsayt olduğu belirlendi ve iptal oldu. Bu karar tam anlamıyla Arsenal'in geri dönüşünü ateşledi.

90+6. dakikada Bukayo Saka'nın asistinde Declan Rice ile 90+11. dakikada Fabio Vieira'nın asistinde Gabriel Jesus'tan gelen goller Arsenal'ı 3-1'lik galibiyete taşıdı.

UNITED SEZONA KÖTÜ BAŞLADI

Haberin Devamı

Sezona iç sahada Nottingham Forest ve deplasmanda Crystal Palace galibiyetleriyle başlayan Arsenal, geçtiğimiz hafta evinde karşılaştığı Fulham ile 2-2 berabere kalmıştı. O beraberliğin ardından yine evinde Manchester United'ı 3-1 ile geçen Arsenal, 4 maç sonunda 10 puana ulaştı. İç sahada Wolverhampton ve Nottingham Forest galibiyetlerine rağmen deplasmanda Tottenham'a kaybeden Manchester United ise ikinci deplasman maçını da kaybederek 6 puanda kaldı.

ALTAY BAYINDIR İLK KEZ KADRODA

Manchester United'ın transfer döneminin son gününde Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Altay Bayındır, Arsenal mücadelesinin kadrosunda yer aldı. Andre Onana'nın 90 dakika forma giydiği mücadelede milli kaleci, yedek kulübesinde bekledi.