Futbol "Prosinecki tekrar görevine döndürülebilse"

"Prosinecki tekrar görevine döndürülebilse"

11.11.2013 - 15:26 | Son Güncellenme:

Kayseri Melikgazi Belediyesi ve Kayseri Erciyesspor'un Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor ve Erciyesspor'daki gelişmeleri değerlendirdi. Büyükkılıç, yönetimin bileceği bir karar olduğunu ifade ederek, istifa eden Robert Prosinecki'nin tekrar görevine döndürülmesinin faydalı olacağına dikkat çekti.

Prosinecki tekrar görevine döndürülebilse

Kayseri Erciyesspor'un, deplasmanda Elazığspor karşısında aldığı 3 puanın önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Memduh Büyükkılıç, mavi-siyahlıların 6 puan değerinde 3 puan aldığını ifade etti. Büyükkılıç, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"Gönlümüz, takımlarımızın son sıralarda olmasını arzu etmezdik. Bunu da hak etmiyorlar diye düşünüyorum. Gerek Kayserisporumuz gerek Erciyessporumuz için. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde Kayserisporumuz zaten oturmuş bir kadroya sahip. Geçen senede benzer sıkıntılar yaşadı ve toparladı. Bu senede aynı şekilde toparlayacağı kanaatindeyim."

Beşiktaş karşısında alınan yenilgi sonucunda Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki'nin istifa etmesini de değerlendiren Büyükkılıç, "Hoca aslında iyi bir çalıştırıcı. Saygın bir hoca ve gerçekten onurlu bir hoca. Ben neden istifa ettiğini bilmiyorum. Doğruda bulmuyorum. Yönetim bilir ama keşke tekrar döndürülebilse diye düşünürüm. Başarılı bir hoca." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Başkan Büyükkılıç, açıklamaların sonunda Muharrem ayı nedeniyle Kazancılar ve Kapalı Çarşı içinde vatandaşlara aşure dağıtımı yaptı.

(CİHAN)