Kayserispor Prosinecki'nin vazgeçemediği 5'li

Prosinecki'nin vazgeçemediği 5'li

16.10.2013 - 12:35 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Prosinecki, ligin ilk 7 haftasında 5 oyuncusuna tüm maçlarda ilk 11'de görev verdi - Prosinecki, lig maçlarında 8 oyuncuya ise hiç forma şansı vermedi

Prosineckinin vazgeçemediği 5li

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da teknik direktör Robert Prosinecki, ligin ilk 7 haftasında 5 oyuncusuna tüm maçlarda ilk 11'de görev verdi.

Haberin Devamı

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Spor Toto Süper Lig'de 7 haftada topladığı 5 puanla 17. sırada bulunan ve son 9 sezonun en kötü başlangıcını yapan Kayserispor'da, Prosinecki sezonun geride kalan bölümünde 5 futbolcusundan vazgeçemedi.

Sakatlıklar nedeniyle Prosinecki'nin zaman zaman kadro kurmakta zorlandığı sarı-kırmızılı ekipte, 7 haftada tüm maçlarda forma giyen kaleci Ertuğrul Taşkıran, Salih Dursun, Sefa Yılmaz, Cleyton ve Mijailovic Hırvat teknik adam Prosinecki'nin vazgeçilmezleri oldu.

Prosinecki, ilk 7 haftada 21 oyuncuya forma şansı verdi. Bu futbolculardan 5'i, tüm müsabakalarda ilk 11'de sahaya çıktı. Kaleci Ertuğrul Taşkıran, savunma oyuncuları Salih Dursun ve Mijailovic ile orta saha oyuncuları Sefa Yılmaz ve Cleyton, söz konusu maçların tamamında sahada en fazla kalan futbolcular oldu. Abdullah Durak, Biseswar, Mouche, Ömer Bayram ise süre bakımından bu 5 oyuncuyu takip etti.

Haberin Devamı

Kayserispor'da sahada en az kalan oyuncular ise Cüneyt Köz, Cem Sultan ve Sinan Bakış oldu.

8 oyuncu hiç sahaya çıkamadı

Sarı-kırmızılı ekipte lig maçlarında 8 oyuncu ise hiç forma şansı bulamadı. Kayseri temsilcisinde futbolcular Gökhan Değirmenci, Deniz Doğan Mehmet, Bilal Gülden, Engin Bekdemir, Taner Yalçın, Bobo, Babacar ve Samed Ali Kaya lig maçlarında hiç forma giyemedi.

Bu 8 oyuncudan Bobo, sakatlığı, Babacar yabancı kontenjanı diğer futbolcular ise Prosinecki'nin tercihi nedeniyle forma şansı bulamadı.

Yazarlar