Şampiyonlar Ligi PSG - Başakşehir (CANLI)

PSG - Başakşehir (CANLI)

08.12.2020 - 17:17 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi H grubu 6. hafta maçında temsilcimiz Başakşehir deplasmanda ilk maçta 2-0'lık skorla kaybettiği PSG'ye konuk oluyor. Grupta sadece 3 puanı bulunan temsilcimiz Başakşehir, PSG deplasmanından puan ya da puanlar çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

PSG - Başakşehir (CANLI)

Şampiyonlar Ligi H grubu 5. maçında temsilcimiz Medipol Başakşehir deplasmanda PSG'ye konuk oluyor.

Haberin Devamı

Grupta tek galibiyetini iç sahada Manchester United karşısında alan Başakşehir, PSG ile oynadığı ilk maçı 2-0'lık skorla kaybetmişti. Geçtiğimiz hafta Leipzig'e 4-3'lük skorla kaybeden Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi planlarını da zora sokmuştu. Bu akşam deplasmanda alınacak olan 3 puan Türkiye'nin puanı için de ayrı bir öneme sahip!

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nun altıncı haftasında oynanacak Paris Saint-Germain (PSG)-Medipol Başakşehir maçının hakem ve takım kadroları şöyle:

İLK 11'LER

Paris Saint-Germain: Navas, Kimpembe, Marquinhos, Danilo, Florenzi, Bakker, Veratti, Paredes, Rafinha, Neymar, Mbappe.

Başakşehir: Mert, Rafael, Hasan Ali, Ponck, Mehmet Topal, Berkay, Mahmut, İrfan Can, Deniz, Gulbrandsen, Crivelli.

Haberin Devamı

 

BAŞAKŞEHİR, ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE LEİPZİG MAĞLUBİYETİ İLE BAŞLADI

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz olan Başakşehir, Şampiyonlar Ligi H grubu ilk maçında bu Leipzig'e deplasmanda 2-0'lık skorla mağlup oldu. Grupta ikinci maçında sahasında PSG'ye aynı skorla kaybeden Başakşehir, 3. hafta maçında sahasında Manchester United'ı 2-1'lik skorla geçti ve gruptaki tek 3 puanını aldı. 4. hafta maçında Old Trafford'da Manchester United'e konuk olan Başakşehir 4-1'lik skorla sahadan mağlup ayrıldı. 5. hafta maçında ise Leipzig'i sahasında konuk eden Başakşehir 2-1 geride kapattığı ilk yarının ardından ikinci yarıda 3-1 geriye düşmesine rağmen İrfan Can'ın attığı müthiş gollerle skoru 3-3'e getirse de maçın son dakikalarında Trabzonspor'dan bu sezon transfer edilen Alexander Sörloth'un attığı gole engel olamadı ve sahadan 4-3'lük skorla  mağlup ayrıldı