Skorer PSG Başkanı: Fenerbahçe ile anlaştık ama...

PSG Başkanı: Fenerbahçe ile anlaştık ama...

13.08.2008 - 16:39 | Son Güncellenme:

PSG'nin başkanı, Kezman için Fenerbahçe ile her konuda anlaştıklarını dile getirdi. Ancak...

PSG Başkanı: Fenerbahçe ile anlaştık ama...

Sırp golcü Mateja Kezman'ı isteyen Paris St Germain kulübü başkanı Charles Villeneuve, sarı lacivertli kulüple her konuda anlaştıklarını ancak Kezman'ın primleri konusunda Fenerbahçe'yle anlaşamadığı için transferin tamamlanamadığını söyledi.

Paris temsilcisinin başkanı Villeneuve, L'Equipe gazetesine yaptığı açıklamada, "Kezman'ın kulübüyle her konuda anlaşmamız var. Ancak futbolcunun Fenerbahçe'yle, primler konusunda küçük bir problemi var. Bizim açımızdan her sorun çözüldü. Kezman'ı almayı umut ediyoruz ancak bu bize bağlı değil" dedi.

L'Equipe gazetesinin iddiasına göre, Fenerbahçe kulübünün 2006 yılında Atletico Madrid'den transfer edilen 29 yaşındaki futbolcuya verdiği 1 Milyon Euro imza atma parasını geri istediği belirtildi.

Sırp golcü ise, Salı günü Le Parisien gazetesine yaptığı açıklamada, "Paris'in başka bir forvet bulması gerektiğini düşünüyorum çünkü Fenerbahçe'yle anlaşmak çok zor. PSG'de oynamayı çok istiyorum ancak 2 yıllık daha kontratım var ve iki kulüp arasında da anlaşma sağlanamıyor" demişti.

Yazarlar