Futbol PSG Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

PSG Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

21.10.2015 - 10:16 | Son Güncellenme:

PSG Şampiyonlar Ligi A grubu 3. maçında evinde Real Madrid'i konuk edecek. Peki PSG Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

PSG  Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Paris Saint-Germain ile Real Madrid bu akşam karşı karşıya geliyor.

Haberin Devamı

Parc des Princes'de oynanacak olan ve TSİ 21:45'te başlayacak olan PSG - Real Madrid maçı Tivibu Spor'dan naklen yayınlanacak.

İki takım Avrupa kupalarında 5'inci kez karşı karşıya gelecek. Paris temsilcisi Real Madrid'e karşı oynadığı dört maçta bir mağlubiyet aldı ( 2G 1B).
PSG, Real Madrid'e karşı oynadığı dört maçın tamamında rakip fileleri havalandırmayı başardı.
Paris Saint-Germain, Şampiyonlar Ligi'nde evinde oynadığı son 18 maçın tamamında rakip fileleri havalandırmayı başardı.
MADRİD'TE SAKATLIK ŞOKU
Real Madrid Kulübü, futbolcusu Gareth Bale'in gerçekleştirilen kontroller sonucunda sol bacak baldır kaslarından sakatlık geçirdiğini açıkladı.
Bu sezon ikinci kez benzer sakatlık sorunu yaşayan Bale'in, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Paris Saint-Germain'e karşı oynanacak maçın kadrosunda olmayacağı belirtilse de, Galli futbolcunun iyileşme süresiyle ilgili bilgi verilmedi.
La Liga'nın son haftasında Levante ile oynanan karşılaşmanın ilk 11'inde yer alan Bale, sol bacağında ağrılar başlayınca ikinci yarı oyundan alınmıştı.
Real Madrid'de sakat olan diğer futbolculardan Benzema, James, Pepe, Arbeloa ve Carvajal da Paris Saint-Germain maçında forma giyemeyecek.