Şampiyonlar Ligi PSV-Benfica Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

PSV-Benfica Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

24.08.2021 - 16:44 | Son Güncellenme:

PSV-Benfica Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçı için geri sayım devam ediyor. Portekiz'de oynanan ilk maçı Benfica 2-1'lik skorla kazanmıştı. Bu akşam PSV'nin sahasında oynanacak olan mücadele temsilcimiz Beşiktaş'ın gruplara kalacağı torbayı da yakından etkileyecek. Benfica, Salzburg veya Shaktar Donetsk arasından bir takımın elenmesi halinde Beşiktaş 3'üncü torbadan gruplara dahil olacak. Peki PSV Benfica maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

PSV-Benfica Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçlarının arasında en dikkat çekici müsabakalardan biri olan PSV Benfica maçı bu akşam oynanacak. Daha önce temsilcimiz Galatasaray'ı saf dışı bırakan PSV deplasmanda oynadığı ilk maçtan 2-1'lik skorla mağlup ayrılmıştı. Bu akşam sahasında çıkacağı mücadeleyi kazanıp adını gruplara yazdırmayı hedefleyen PSV'nin kazanması halinde Beşiktaş kuraya 3'üncü torbadan dahil olacak. Bu maçın yanı sıra Salzburg ve Shaktar Donetsk maçları da Beşiktaş'ın torbasında belirleyici olan diğer maçlar olacak.

Haberin Devamı

Salzburg 2-1 Brondby

Monaco 0-1 Shakhtar

Benfica 2-1 PSV

PSV-BENFİCA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

PSV-Benfica maçı bu akşam saat 22:00'de başlayacak. Philips Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede Sloven hakem Slavko Vincic düdük çalacak. Mücadele yayıncı kuruluş Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak.