Trabzonspor QPR'de sevinç: Bosingwa'dan kurtulduk

QPR'de sevinç: Bosingwa'dan kurtulduk

20.08.2013 - 18:12 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un flaş transferi Jose Bosingwa'nın, eski kulübü Quuens Park Rangers'ta eksikliği hissedilmiyor. İngiliz takım, ayrılığın olumlu olduğunu düşünüyor.

QPRde sevinç: Bosingwadan kurtulduk

Celal Umut Eren/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Sezon başında Florent Malouda ile birlikte takıma katılan Jose Bosingwa, sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da yankı uyandırmıştı.

Ancak eski takımı QPR, önemli bir oyuncusunu kaybettiğini düşünmüyor. Geçen sezon Premier Lig'de düşen Londra temsilcisinde 23 maçta şans bulabilmişti. Porto ve Chelsea günlerinin epey gerisinde kalarak, sadece 1 asist yapabilen Portekizli, takımının küme düşmesine engel olamamıştı.

Yeni sezona Championship'te başlayan ve 3 karşılaşmada 2 galibiyet 1 beraberlik alan QPR'ın değerlendirilmesi yapıldı. Takımdan ayrılan bazı yıldızların, ekonomik olarak külfet olduğu ve saha içinde yarar sağlayamadıkları belirtildi. Kilburntimes.co.uk'da yer alan yazıda, Jose Bosingwa'dan da bahsedildi. 3 milyon euroluk yüksek maliyeti nedeniyle QPR'ı zorlayacağı ifade edilen 30 yaşındaki oyuncnun, saha içinde de çok yararlı olamadığı ve bu nedenle yokluğunun hissedilmediği vurgulandı.

Haberin Devamı

Menajer Harry Redknapp'ın planlarında da yer almadığı için gidişine onay verilen futbolcunun, takımda fazla bir katkı veremediği anlatıldı.