Beşiktaş Quaresma’dan gönderme

Quaresma’dan gönderme

15.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

Quaresma’dan gönderme

Beşiktaş’ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

Haberin Devamı

Geçen sezon kazandığı lig kupası ve Avrupa Şampiyonası Kupa’sıyla birlikte yer aldığı bir görseli paylaşan yıldız oyuncu “İnsanlar bu yüzden beni bu kadar çok konuşuyor. Sorumluluğum hiçbir zaman azalmıyor. Bazı insanlar önce konuşuyor, sonra düşünüyorlar. Dürüst olmam gerekirse hakkımda söylenen yalanlardan artık bıkmaya başladım. Herkese saygı duyuyorum. Hakkımda gazetelere konuşmak yerine gelip yüzüme konuşsunlar.” ifadelerine de yer verdi. Öte yandan önceki gün basın mensuplarına bir açıklama yapan İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Quaresma’ya ceza verilebileceğini dile getirmişti.

İETT holiganlara isyan etti
İstanbul Vilayet binasında dün toplanan Spor İl Güvenlik Kurulu, İETT’nin şikayet dosyasını ele aldı. İETT Genel Müdürlüğü, statların deplasman taraftarlarına açılmasından sonra maçlarda ortalama 30’ar otobüsle hizmet verildiğini ancak taraftar gruplarının taşkınlık yaparak işi vandallığa kadar tırmandırdığını, ortaya çıkan ağır hasar dolayısıyla hizmete devam edemeyeceklerini bildirdi.
Emniyet yetkilileri, kulüp temsilcileri ve TSYD görevlisinin katıldığı toplantıda, kulüplerin taraftar taşkınlıklarına karşı önlem alması tavsiye edilerek hizmetin aksamaması için gerekenlerin yapılması istendi. Vali Vasip Şahin oturumda kulüplere, deplasman taraftarı uygulamasının devamı için görüşlerini sordu. Kulüp temsilcileri uygulamadan memnun olduklarını belirterek devamını istedi. Öte yandan Beşiktaş-Olimpiakos maçı için 300 VIP davetli geleceği, bu nedenle grubun oturacağı bölümün çevresinde çevik kuvvet tarafından güvenlik çemberi oluşturulacağı bildirildi.

Yazarlar