Türkiye Kupası Rachid Ghezzal: 4 yıl burada kaldım, 4 kupa kazandım!

Rachid Ghezzal: 4 yıl burada kaldım, 4 kupa kazandım!

24.05.2024 - 01:40 | Son Güncellenme:

Beşiktaşlı futbolcu Rachid Ghezzal, Türkiye Kupası'nda şampiyon olmalarının ardından konuştu.

Rachid Ghezzal: 4 yıl burada kaldım, 4 kupa kazandım

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya geldiği Trabzonspor’u 3-2 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü. Karşılaşmada siyah-beyazlıların ilk golünü kaydeden Rachid Ghezzal, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Türkiye Kupası’nda şampiyonluğa ulaştıkları için mutlu olduklarını aktaran Cezayirli futbolcu, “Çok mutluyuz. Bunun keyfini çıkartacağız. Zor bir sezon geçirdik. Hak ettiğimiz bir kupaydı. Böyle keyifli anları yaşamak lazım. Sezonu güzel bitiriyoruz, Avrupa kupalarına katılımla bitiriyoruz, bir kupayla bitiriyoruz. Bu kupa tüm taraftarlarımıza armağan olsun” diye konuştu.

Trabzonspor karşısında iyi bir oyun sergiledikleri vurgulayan 32 yaşındaki oyuncu, “Maçtan önce Beşiktaş’ın en iyi yüzünü göstermemiz gerektiği hakkında konuşmuştuk. Bugün de bunu yaptık, hak ettik. Bizim için unutulmaz bir galibiyet, unutulmaz bir kupa zaferi. Trabzonspor’u da tebrik etmek istiyorum. İyi oynadılar ama sonuçta kazanan biz olduk, hak ettik” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ghezzal, Beşiktaş kariyerinde üç kulvarda da kupa kazandığının hatırlatılması üzerine, “Tabii ki de çok gurur duyulacak bir şey. İlk imza attığım zamandan beri hep söylüyorum; çok büyük bir gurur benim adıma. Beklentiler hep bu yöndeydi. 4 yıl burada kaldım, 4 kupa kazandım. Benim için çok iyi, kulüp için çok iyi. Bu kulübe her zaman çok büyük başarılar diliyorum” dedi.