Beşiktaş "Rangnick reddedilir mi!"

"Rangnick reddedilir mi!"

28.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Önder Özen’in, Red Bull Leipzig’i çalıştıran Ralf Ragnick’ten aldığı teklifi geri çeviren Atınç için yöneticileri arayarak şaşkınlığını dile getirdiği ortaya çıktı.

Rangnick reddedilir mi

Almanya 2. Ligi ekiplerinden Red Bull Leipzig’in yaptığı teklifi geri çevirerek, Beşiktaş’ta kalmaya karar veren Atınç Nukan için yönetim baskıya devam ediyor.

Haberin Devamı

Red Bull’un finansal desteğiyle Bundesliga’ya çıkmak için ciddi yatırımlar yapan Alman kulübü, 21 yaşındaki genç stoper için siyah-beyazlılara tam 5 milyon euro bonservis bedeli teklif etmişti. Alman ekibiyle el sıkışan siyah-beyazlı yönetimin, yetenekli futbolcunun kararına odaklandığı aktarıldı.

Kartal’da bekleyiş devam ederken, siyah-beyazlı takımın eski sportif direktörü Önder Özen’in, Atınç Nukan konusunda siyah-beyazlı yöneticileri telefonla aradığı ortaya çıktı. Red Bull Leipzig’i çalıştıran Ralf Rangnick’in, Atınç’ı bizzat istemesinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Özen’in, başarılı oyuncunun bu fırsatı kaçırmaması gerektiğini dile getirdiği belirlendi.

‘En iyilerden’

Rangnick’i öven Önder Özen’in, “Red Bull firması her ülkedeki futbol yatırımlarını Ralf Ragnick ile birlikte yapar. Bana göre dünyanın en iyi hocalarından biri. Kendisi aynı zamanda Jurgen Knopp’un da hocasıdır. Ben bile ondan eğitim almak için randevu istemiştim. Red Bull Salzburg’un sportif direktörüyken, takımın başına Roger Schmit’i getirmişti. Schmit şu an Bayern Leverkusen’in hocası. Eğer Ralf Rangnick, Atınç’ı istiyorsa onu çok iyi yerlere getirmek için istemiştir” diye konuştuğu aktarıldı.

Haberin Devamı

‘Kalmak daha zor’

Önder Özen’in, 2. ligde yer alması yüzünden Red Bull Leipzig’in teklifine soğuk bakan Atınç Nukan’ı da arayarak, Almanya’ya gitmesi yönünde tavsiyelerde bulunacağı öğrenildi. Özen’in, Beşiktaş’ta kalması halinde formayı kapmak için çok daha zor şartlarda mücadele etmek zorunda kalacağını da genç oyuncuya söyleyeceği belirtildi.

Atınç Nukan geride kalan sezonda 17 resmi maçta görev yaptı.

Yazarlar