Skorer Raşit Çetiner, Ümit Milli Takım'ın teknik direktörü oldu

Raşit Çetiner, Ümit Milli Takım'ın teknik direktörü oldu

22.02.2010 - 14:43 | Son Güncellenme:

.

Raşit Çetiner, Ümit Milli Takımın teknik direktörü oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ümit Milli Takımı Teknik Direktörlüğüne Raşit Çetiner’i getirdi.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, yeni yapılanma çerçevesinde TFF Futbol Genel Direktörü Ersun Yanal’ın sorumluluğunda, Ümit Milli Takım ve alt yaş gruplarındaki diğer milli takımlarda görev alacak teknik direktör ve antrenörler belli oldu.

Ümit Milli Takımı teknik direktörlüğüne Raşit Çetiner getirilirken, Kemal Özdeş ise 19 Yaş Altı Milli Takım teknik direktörlüğü ile Çetiner’in yardımcılığını üstlenecek. Ümit Milli Takımın kaleci antrenörü de Murat Aydın olurken, Altay Dağdelen ise 19 Yaş Altı Milli Takımı kaleci antrenörlüğü görevini yapacak.

Bu arada, 17 Yaş Altı Milli Takım teknik direktörlüğünü yürütecek olan Abdullah Ercan’ın yardımcılığına getirilen Tahir Karapınar’ın, aynı zamanda 19 Yaş Altı Milli Takım antrenörlük görevinde de bulunacağı, 17 Yaş Altı Milli Takımı kaleci antrenörlüğünü ise Hasan Okan Gültang’ın yapacağı bildirildi. Bu teknik ekibin, 16 Yaş Altı ve 15 Yaş Altı milli oyunculardan da sorumlu olacağı kaydedildi.

Öte yandan, Recep Karatepe ile Volkan Kazak da tüm genç milli takımlardan sorumlu analiz ve performans antrenörü olarak görev alacak.

Yazarlar