Turkish Airlines Euroleague Raul Neto'nun sakatlığı sonrası Fenerbahçe Beko'dan sürpriz hamle

Raul Neto'nun sakatlığı sonrası Fenerbahçe Beko'dan sürpriz hamle

02.09.2023 - 18:57 | Son Güncellenme:

Yeni sezon için yıldız basketbolcuları renklerine bağlayan Fenerbahçe Beko, daha sarı-lacivertli formayı giyemeden sakatlanan Raul Neto ile sarsılmıştı. Sarı-lacivertli ekipten sürpriz bir hamle geldi.

Raul Netonun sakatlığı sonrası Fenerbahçe Bekodan sürpriz hamle

EuroLeague'de yeniden zirvede yer almak için iddialı bir kadro kuran Fenerbahçe Beko, Raul Neto'yu da renklerine bağlamıştı. Ancak Brezilyalı basketbolcunun Milli Takım'da yaşadığı sakatlık sarı-lacivertli ekipte planları değişrtirdi.

Haberin Devamı

NETO'NUN SAKATLIĞI PLANLARI BOZDU

Fenerbahçe Beko'nun, yeni transferi Raul Neto, Brezilya Milli Takımı'ndayken şoke eden bir sakatlık yaşadı. Tecrübeli basketbolcu, Brezilya'nın İran ile oynadığı maçın 3. çeyreğinde skor 62-25'ken sakatlandı.

Raul Netonun sakatlığı sonrası Fenerbahçe Bekodan sürpriz hamle

Saha içerisinde tedavisi yapılan oyuncu daha sonra sedyeyle kenara alındı.

Brezilya Basketbol Federasyonu, İran karşısında sakatlanan Fenerbahçe Beko oyuncusu Raul Neto'nun sağ dizinde patellar tendon kopması olduğunu açıkladı.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe Beko, Neto'nun sakatlığı sonrası deneyimli isim için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde;

"Brezilya forması ile FIBA 2023 Dünya Kupası'nda mücadele eden oyuncumuz Raul Neto, bugün oynanan İran karşılaşmasında talihsiz bir sakatlık geçirmiş ve mücadeleyi yarıda bırakmıştır. Brezilya Basketbol Federasyonu, yapılan sağlık kontrollerinin ardından sporcumuzun sağ diz patellar tendonunun koptuğunu açıklamıştır.

Haberin Devamı

NETO'NUN YERİNE SÜRPRİZ HAMLE

Fenerbahçe Beko, Brezilya Milli Takımı'nda sakatlık yaşayan ve uzun süre parkelerden uzak kalacak olan Raul Neto'nun boşluğunu doldurmayı hedefliyor.

Sporx'in Sırp basınından aktardığı habere göre; Fenerbahçe Beko, Bologna forması giyen 28 yaşındaki 1.93'Iük gard Iffe Lundberg için hamle yaptı.

Raul Netonun sakatlığı sonrası Fenerbahçe Bekodan sürpriz hamle

ITOUDIS YAKINDAN TANIYOR

Itouidis'in 2021-22'de CSKA Moskovo'dan tanıdığı oyuncu olan Lundberg için görüşmelere başlanacağı öne sürüldü.

Öte yandan Italyan ekibi Bologna'nın da uygun bir teklif gelmesi durumunda Danimarkalı oyuncunun gidişine izin verebileceği ifade edildi.