Futbol Raul'un şapkasını taktığı Türk takımı!

Raul'un şapkasını taktığı Türk takımı!

19.11.2013 - 17:18 | Son Güncellenme:

İspanyolların efsane oyuncusu Raul, Altınordu şapkasıyla objektiflere poz verdi.

Raulun şapkasını taktığı Türk takımı

Katar’da akademi düzeyindeki takımların katıldığı Aspire Cup’ta mücadele eden Altınordu Futbol Akademisi’nin U-12, U-11 ve U-10 takımı öğrencileri, Avrupa futbolunun gelmiş geçmiş en büyük golcülerinden biri olarak kabul edilen İspanyol futbolcu Raul Gonzales ile tanıştılar.

Haberin Devamı

Real Madrid formasıyla çıktığı 550 maçta 228 gol atan ve İspanya Milli Takımı’nda 44 kez gol sevinci yaşayan efsanevi golcü, Altınordulu futbolcularla keyifli saatler geçirdi. Raul, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiği miniklere, futbolun incelikleriyle ilgili ipuçları da verdi.

ALTINORDU ŞAPKASINI TAKTI

Altınordu Futbol Eğitim Kurumu Direktörü Zafer Bilgetay’a turnuvaya katılımından ötürü teşekkür plaketi hediye eden Raul, günün sonunda Altınordu şapkasıyla objektiflere poz vererek büyük bir sürpriz de yaptı. Bilgetay, Raul sayesinde oyuncuların hayatları boyunca unutamayacağı bir tecrübe edindiğini belirterek, “Avrupa’nın en büyük golcüsü ile tanışan öğrencilerimiz, bana göre şu anda ülkemizin en şanslı çocukları. Bu birliktelik, onların futbol kariyerlerini inanılmaz derecede etkileyecek. Uluslararası turnuvalar, bu açıdan çok önemli bir misyona sahip” dedi.