İspanya La Liga Real Madrid kesenin ağzını açtı! Genç yıldız için 100 milyon euro

Real Madrid kesenin ağzını açtı! Genç yıldız için 100 milyon euro

30.12.2022 - 18:44 | Son Güncellenme:

Kadrosunu güçlendirmek transfer çalışmalarına hız veren Real Madrid, 19 yaşındaki genç yeteneği radarına aldı. İddialara göre İspanyol devi, bir servet harcamaya hazır. İşte detaylar...

Real Madrid kesenin ağzını açtı Genç yıldız için 100 milyon euro

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda etkileyici bir performans sergileyen Jude Bellingham için devler yarışa girdi. İspanyol devi Borussia Dortmund'un genç yeteneği için servet harcamaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

DEVLER PEŞİNE DÜŞTÜ

Geleceğin süper starlarından biri olarak görülen ve 2022 Dünya Kupası'nda da İngiltere formasıyla mücadele eden Jude Bellingham için büyük bir çekişme var. Devlerin peşine düştüğü genç orta saha için adeta bir servet gözden çıkarıldı

REAL MADRİD KESENİN AĞNIZI AÇTI

ESPN'de yer alan habere göre 19 yaşındaki İngiliz futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Real Madrid, transfer için 100 milyon euroyu gözden çıkardı.

TALİPLERİ FAZLA

Real Madrid'in yanı sıra Manchester City, Liverpool, Chelsea ve PSG, Borussia Dortmund'un 19 yaşındaki yıldızı Jude Bellingham'ı yakından takip ediyor.

Dortmund ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan İngiliz futbolcu, bu sezon çıktığı 22 maçta 9 gol ve 3 asistlik performans ortaya koydu.

Haberin Devamı