Fransa Ligue 1 Real Madrid transferde çıldırdı! Kylian Mbappe için akıl almaz teklif

Real Madrid transferde çıldırdı! Kylian Mbappe için akıl almaz teklif

30.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fransa temsilcisi PSG'de Kylian Mbappe krizi devam ediyor. Son olarak hazırlık kampı kadrosuna alınmayan yıldız futbolcu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Real Madrid, uzun zamandır transfer için uğraş verdiği Mbappe için PSG'ye akıl almaz bir teklif yaptığı öğrenildi.

Real Madrid transferde çıldırdı Kylian Mbappe için akıl almaz teklif

Paris Saint Germain'in yollarını ayırmaya hazırlandığı yıldız futbolcu Kylian Mbappe için Real Madrid Kulübü, Fransa temsilcisine inanılmaz bir teklifte bulunduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

KADROYA ALINMADI

PSG, Real ve Arsenal gibi takımların istediği yıldız futbolcuyu sezon öncesi Asya turuna almayarak kadro dışında bıraktı ve artık Mbappe'yi satmak istedikleri son derece açık... Ve Tancredi Palmeri, Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'in de Mbappe'yi takibe aldığını iddia ediyor. Mbappe'ye yılda 200 milyon Euro gibi dev bir ücreti ödemeye hazır oldukları ve aynı rakamı PSG'ye transfer ücreti olarak teklif ettiklerini bildirdi.

Real Madrid transferde çıldırdı Kylian Mbappe için akıl almaz teklif

SATIŞ LİSTESİNE KONULDU

Fransız futbolcunun transferinden bonservis geliri elde etmek isteyen Paris Saint Germain’in Kylian Mbappe’yi transfer listesine koyduğu belirtildi.

Yaşanman gelişmelerin ardından yıldız futbolcu için çılgın iddialar gündeme gelmeye başladı.

Haberin Devamı

ARABİSTAN'DAN ÇILGIN RAKAM

Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Jorge Jesus'un çalıştırdığı Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal, Kylian Mbappe'nin bonservisi için PSG'ye resmi teklifte bulundu. Suudi Arabistan ekibinin 300 milyon euroluk bir teklif sunduğu ileri sürüldü.

Öte yandan CBS'ten James Benge'nin haberine göre; Al Hilal, PSG'ye sunduğu 300 milyon euro'luk teklifin yanı sıra Kylian Mbappe'ye yıllık 700 milyon euro maaş kazanacağı bir teklifte bulundu.

Real Madrid transferde çıldırdı Kylian Mbappe için akıl almaz teklif

REAL MADRID'IN TRANSFER ISRARI

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmayı planlayan İspanya devi Real Madrid, bir süredir transfer için uğraş verdiği Kylian Mbappe'nin peşini bırakmıyor.

SINIR: 230 MİLYON EURO

İspanyol basınından Marca'nın haberine göre; Suudi Arabistan'dan yapılan tekliflere rağmen sadece Real Madrid'de oynamak isteyen Mbappe'nin bu isteğine karşılık Real Madrid'den de bir hamle geldi.

Haberde, Real Madrid'in Mbappe için 230 milyon euro'luk bir sınır teklif hazırladığı ve bunu da Paris Saint Germain'e bildirdiği ifade edildi.

Daha önce Al Hilal'den Kylian Mbappe için 300 milyon euro'luk bir teklif alan PSG yönetiminin bu teklifi kabul ettiği ancak Mbappe'nin kendisine yapılan 700 milyon euro'luk maaş teklifine rağmen Al Hilal'e gitmeyi kabul etmemişti.

KARİYER İSTATİSTİKLERİ

24 yaşındaki Kylian Mbappe, kariyeri boyunca çıktığı 324 resmi maçta 244 gol 116 asist kaydetti.

Haberin Devamı

Real Madrid transferde çıldırdı Kylian Mbappe için akıl almaz teklif

Real Madrid transferde çıldırdı Kylian Mbappe için akıl almaz teklif

Yazarlar