İspanya La Liga Real Madrid'de Ancelotti'den Arda Güler açıklaması! Müjdeyi verdi

Real Madrid'de Ancelotti'den Arda Güler açıklaması! Müjdeyi verdi

19.09.2023 - 15:28 | Son Güncellenme:

La Liga devinde Arda Güler'in sahalara döneceği tarih merakla bekleniyor. İtalyan teknik adam, milli yıldızın son durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Real Madridde Ancelottiden Arda Güler açıklaması Müjdeyi verdi

Dünya devi Real Madrid'de ABD'de yapılan yaz kampında sakatlanan ve ameliyat olan Arda Güler'in sahalara döneceği tarih netlik kazanmaya başladı. Milli futbolcu, Madrid ekibinin sezon öncesi ABD'de gerçekleştirdiği yaz kampından sağ diz iç menisküsündeki sakatlık dolayısıyla ayrılmış ve 14 Ağustos tarihinde ameliyat edilmişti. Ünlü teknik direktör Carlo Ancelotti'den milli oyuncunun son durumu ile ilgili flaş açıklama geldi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

EN İYİLER ARASINDA KENDİNE YER BULDU

CIES, 19 yaş altı en yüksek piyasa değeri olan futbolcuların listesini yaptı. Listeye Real Madrid'e transfer olan Arda Güler de eklendi. 

1- Gavi
Listenin başında Barcelona'nın yıldız oyuncusu Gavi yer aldı. 19 yaşındaki futbol 150 milyon değerle 1. sırayı kaptı.
2- Youssoufa Moukoko
İkinci sırada ise Alman ekibi Dortmund'un 18 yaşındaki futbolcusu Youssoufa Moukoko yer aldı. Moukoko'nun değeri 59.9 milyon Euro olarak gösterildi.

Real Madridde Ancelottiden Arda Güler açıklaması Müjdeyi verdi

3- Vitor Roque
Club Athletico Paranaense'de forma giyen 18 yaşındaki Vitor Roque, gelecek sezon Barcelona'ya katılacak. Roque, 53.5 milyon Euro değerle üçüncü sıraya yerleşti.

4- Alejandro Garnacho
Atletico Madrid'den 2020 yılında 450 bin euro bedelle transfer edilen Manchester United'ın transfer ettiği 19 yaşındaki Arjantinli oyuncu 50 milyon Euro ile 4. sırada yer aldı.

Haberin Devamı

5- Rico Lewis
Manchester City altyapısından a takıma çıkan Rico Lewis, 18 yaşındaki Rico Lewis, 45.1 milyon değerle 5. sırada yer aldı.

ARDA GÜLER 15. SIRADA 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan milli oyuncumuz Arda Güler, raporda 15. sırada yer aldı. Güler, 20.5 milyon euro değere ulaştı.

Real Madridde Ancelottiden Arda Güler açıklaması Müjdeyi verdi

 ANCELOTTI: PAZARTESİ GÜNÜ TAKIMLA ÇALIŞACAK

Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Alman ekibi Union Berlin ile yarın TSİ 19.45'te Santiago Bernabeu Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İtalyan teknik adam, yaz transfer döneminde takıma katılan ancak yaşadığı sakatlık dolayısıyla bu sezon resmi maça çıkamayan milli oyuncu Arda Güler ile ilgili de konuştu. Ancelotti, milli oyuncunun son durumuyla ilgili olarak, "Arda Güler iyi durumda ve iyileşmeye devam ediyor. Bireysel çalışmalarını tamamlamak üzere. Pazartesi günü takımla çalışmalara başlayacak" şeklinde konuştu.

Real Madridde Ancelottiden Arda Güler açıklaması Müjdeyi verdi

Yazarlar