İspanya La Liga Real Madrid'de Arda Güler'in yeri sağlam! Tarih verdiler: Geri dönüyor

Real Madrid'de Arda Güler'in yeri sağlam! Tarih verdiler: Geri dönüyor

09.10.2023 - 11:22 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olmasının ardından sakatlıkların peşini bırakmadığı Milli yıldız Arda Güler'in son durumu ortaya çıktı. Dünyaca ünlü gazeteci, İspanyol devindeki Arda Güler gelişmesini aktardı. İşte detaylar...

Real Madridde Arda Gülerin yeri sağlam Tarih verdiler: Geri dönüyor

Türk futbolunun altın çocuğu Arda Güler, geride bıraktığımız yaz transfer döneminin başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20 milyon euroluk bedelle transfer olarak dikkatleri üzerine çekmişti. Fenerbahçe ve Real Madrid arasında yapılan anlaşmada 10 milyon euroluk bonus da bulunuyor.

Haberin Devamı

SAKATLIKLAR PEŞİNİ BIRAKMADI

Fenerbahçe'den büyük bir sükse yaratarak Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, eflatun-beyazlılardaki serüvenine oldukça şanssız bir giriş yaptı. Real Madrid'in ABD kampında sakatlanan ve İspanya'ya dönen genç yıldız, ameliyat olmuştu.

Real Madrid'in Las Palmas ile oynadığoı karşılaşma öncesi Carlo Ancelotti, Arda Güler'in forma giyebileceğini ifade etmişti. Ancelotti'nin bu açıklamalarından dakikalar sonra Real Madrid, Arda Güler'in sol arka adalesinden sakatlık geçirdiğini duyurmuştu.

Real Madridde Arda Gülerin yeri sağlam Tarih verdiler: Geri dönüyor

İDDİALAR GÜNDEME GELDİ

Real Madrid'de üst üste yaşadığı iki sakatlığın ardından İspanyol basını Arda Güler'in devre arasında düzenli forma şansı bulabileceği bir takıma kiralanabileceğini iddia etmişti.

Haberin Devamı

İspanyol basınından çıkan habere göre; Real Madrid, Arda Güler'i devre arası transfer döneminde bir başka La Liga ekibine kiralık göndermeyi planladığı yazıldı. Arda Güler cephesinin bu gelişmeden bir hayli rahatsız olduğu ve kendisine verilen sözün tutulmaması durumunda sorun çıkartabileceği aktarıldı.

Real Madridde Arda Gülerin yeri sağlam Tarih verdiler: Geri dönüyor

REAL MADRİD'İN GÜVENİ TAM

Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano, Arda Güler'in son durumu hakkında bilgiler verdi. Başka takıma kiralık gönderileceğine yönelik iddialara karşın Real Madrid'in Arda Güler'in yeteneklerine sonuna kadar güvendiği belirten Romano şu şekilde konuştu:

"Real Madrid, Arda Güler'in yeteneklerine yüzde 100 güveniyor ve onun takıma katacağı çok şey olduğuna inanıyor. Sakatlıkları onun kulüpteki imajını değiştirmedi."

TARİH VERDİ

Genç yıldızın sahalara döneceği tarihi de belirten Romano, Real Madrid'in acele etmeyeceğini ve Arda Güler'in milli aradan sonra sahalara dönebileceğini belirtti.

Yazarlar