İspanya La Liga Real Madrid'de Carlo Ancelotti, Arda Güler'i örnek gösterdi! 'Geleceği parlak'

Real Madrid'de Carlo Ancelotti, Arda Güler'i örnek gösterdi! 'Geleceği parlak'

27.10.2023 - 18:11 | Son Güncellenme:

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, İspanya La Liga'daki El Clasico öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu. Dünyaca ünlü teknik direktör, Arda Güler'i örnek gösterdi.

Real Madridde Carlo Ancelotti, Arda Güleri örnek gösterdi Geleceği parlak

İspanya La Liga'da hafta sonunda Real Madrid ile Barcelona arasındaki El Clasico öncesi Carlo Ancelotti açıklamalarda bulundu. Jude Bellingham'ın hafif sakatlığına rağmen Barcelona maçında oynayacağını belirten Carlo Ancelotti, "Barcelona maçında oynayacak çünkü kendini iyi hissediyor, iyileşti. Doktorlarımız ona zorluk çıkaran şeyleri ortadan kaldırdı. Jude'a Clasico'nun ne anlama geldiğini anlatmama gerek yok. Herkes gibi o da bu maçın anlamını biliyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

Barcelona'nın genç futbolcularına dikkat çeken Carlo Ancelotti, "Barcelona'daki tüm gençleri seviyorum. Fermin ve Lamal gerçekten çok iyi maçlar çıkardı. Bizim de Arda Güler, Vini Jr., Bellingham gibi geleceği parlak gençlerimiz var" ifadelerini kullandı.

Real Madridde Carlo Ancelotti, Arda Güleri örnek gösterdi Geleceği parlak

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in Barcelona deplasmanına gitmeme kararı hakkında gelen soruya Carlo Ancelotti, "Başkanın maça gelip gelmeyeceğini bilmiyorum ama gelmezse de kulübün iyiliği içindir. Çünkü o, yaptığı her hamlede Real Madrid'in iyiliğini düşünen bir başkan" açıklamasını yaptı.

Takımının El clasico için motive olduğunu belirten Carlo Ancelotti, "El Clasico maçları her zaman önemli, özel ve denk maçlardır. Bu sezonun ilk Clasico'su olacak ve maç için fazlasıyla motiveyiz. Ancak bu sezon daha birçok kez karşılaşacağımızı düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Yazarlar