İspanya La Liga Real Madrid'den Arda Güler için son karar! Transfer gelişmesi

Real Madrid'den Arda Güler için son karar! Transfer gelişmesi

09.12.2023 - 14:34 | Son Güncellenme:

Real Madrid'de sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyen Arda Güler için Ocak transfer dönemi öncesi karar verildi.

Real Madridden Arda Güler için son karar Transfer gelişmesi

Fenerbahçe'den 20 milyon euro bedelle Real Madrid'e transfer olan Arda Güler sakatlıkları sebebiyle eflatun-beyazlılarda forma giyemedi. Carlo Ancelotti, Arda Güler'e güvendiğini ve yakın zamanda forma giyebileceğini açıkladı. Real Madrid, Ocak transfer dönemi öncesi Arda Güler hakkında son kararını verdi.

Haberin Devamı

ANCELOTTI'DEN ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

İspanya LaLiga'da Real Madrid, bu akşam Real Betis'e konuk olacak. Karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in son durumunu paylaştı.

Ancelotti, "Arda Güler'in dönmesine az bir süre kaldı. Önümüzdeki hafta daha tempolu çalışabilecek. Yılın son maçlarında mı yoksa 2024'te mi forma giymeye başlayacağını bilmiyorum." dedi.

Real Madrid'e bu yaz transfer olan Arda Güler, sakatlıklar nedeniyle uzun süredir forma giyemiyor. LaLiga'daki Rayo Vallecano ve Şampiyonlar Ligi'ndeki Braga maçlarında kadroda yer alan Arda Güler, Ancelotti'den süre alamamıştı.

Real Madrid 15 haftası geride kalan LaLiga'da 38 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Haberin Devamı

Ancelotti, sakatlık sorununun sadece Arda için değil her futbolcuda aynı olduğunu, "Çok fazla sabır ve zaman gerektiğini" söyleyerek, mevcut durumda takımda Jude Bellingham, Vinicius, Eduardo Camavinga, Aurelien Tchouameni, Eder Militao ve Thibaut Courtois gibi diğer sakat futbolcuların da olduğunu hatırlattı.

Real Madridden Arda Güler için son karar Transfer gelişmesi

ARDA GÜLER İÇİN SON KARAR!

Real Madrid'de Arda Güler için son karar verildi. İspanyol basını sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyen Arda Güler'in Ocak ayında La Liga ekiplerine kiralanabileceğini iddia etmişti.

Fabrizio Romano'nun haberine göre Real Madrid yönetimi hiçbir şartta Arda Güler'i göndermeyi planlamıyor. Habere göre Arda Güler, Ancelotti'nin planlarında önemli bir yere sahip. İtalyan teknik adamın sakatlığını atlatmasıyla birlikte Arda Güler'e şans vereceği belirtildi.

Real Madridden Arda Güler için son karar Transfer gelişmesi

ARDA GÜLER'İN OYNAYACAĞI İLK MAÇI DUYURDULAR

AS'ta yer alan habere göre milli futbolcunun sakatlığı hızla iyileşiyor. İspanyol medyası Arda Güler'in sahalara çıkacağı ilk maçı duyurdu. Habere göre Arda Güler'in 17 Aralık oynanacak Real Madrid - Villarreal maçında sahada olması bekleniyor.

İyileşme süreci beklenilenin aksine olması durumunda, Real Madrid'in 2023'ün son iç saha maçında görev verileceği aktarıldı.