Beşiktaş Real Madrid'den Beşiktaş'a transfer! Kulübe önerildi

Real Madrid'den Beşiktaş'a transfer! Kulübe önerildi

18.06.2022 - 19:11 | Son Güncellenme:

Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılmasının ardından yeni santraforunu 10 gün içinde takıma kazandırmaya çalışan Beşiktaş'ta Wout Weghorst, Alexander Sörloth ve Jackson Muleka'nın ardından bir isim daha gündeme geldi. Siyah-beyazlılara, Real Madrid'in yıldız futbolcusunun menajerler aracılığıyla önerildiği iddia edildi. İşte detaylar...

Real Madridden Beşiktaşa transfer Kulübe önerildi

Beşiktaş'ta kurmaylar, 27 Haziran'da başlayacak yeni sezon hazırlıklarına en az bir golcü getirmek için transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlıların transfer gündemine Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan tecrübeli oyuncunun geldiği öne sürüldü. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

SÖRLOTH'UN MALİYETİ YÜKSEK

Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş'ta gündeme gelen ilk oyuncu Alexander Sörloth oldu. Siyah-beyazlılar, RB Leipzig'in bonservisiyle göndermek istemesi nedeniyle Norveçli oyuncunun transferini şu anda askıya aldı. Beşiktaş'ın Alman ekibinin karar değiştirmesi halinde yeniden Alexander Sörloth'a yönelebileceği gündeme geldi.

Real Madridden Beşiktaşa transfer Kulübe önerildi

WEGHORST KARARINI VEREMEDİ

Burnley'in küme düşmesinin ardından Championship'te forma giymek istemeyen Wout Weghorst'u listesine dahil eden Beşiktaş, Ada temsilcisiyle anlaşma sağladı. Eintracht Frankfurt'un da devrede olduğu Hollandalı oyuncu için siyah-beyazlılar, Burnley'le kiralık transfer için anlaşma sağladı.

Beşiktaş idarecileri ile Wout Weghorst arasındaki görüşmelerde henüz anlaşma sağlanmadı. Tecrübeli oyuncunun eşinin Almanya'da yaşamak istemesi nedeniyle kararını henüz vermediği, siyah-beyazlılarla yeniden görüştükten sonra transfer hakkında son kararını vereceği belirtildi.

Haberin Devamı

Real Madridden Beşiktaşa transfer Kulübe önerildi

ÇEBİ AÇIKLAMIŞTI

Beşiktaş'ın Wout Weghorst'a olan ilgisini Ahmet Nur Çebi de açıklamıştı. Siyah-beyazlı kulübün başkanı yaptığı açıklamada, "Hollanda Milli Takımı forveti Weghorst’a ilgimiz var. Kendisini transfer etmek istiyoruz. Kendisiyle yaptığımız görüşmede, iki gün daha bizden müsaade istedi. Tahmin ediyorum ki onun da talipleri çok fazla. Şartlara bakıyor. Biz de alternatif isimlerle görüşüyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

MULEKA'DA BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Siyah-beyazlıların transfer gündemindeki bir diğer oyuncunun Standard Liege'de forma giyen Jackson Muleka olduğu iddia edilmişti. Beşiktaş'ın genç santrafor için Belçika ekibiyle bonservis pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenilmişiti.

Real Madridden Beşiktaşa transfer Kulübe önerildi

JOVİC ÖNERİLDİ

Beşiktaş'ta gündeme yeni bir isim daha geldiği ortaya çıktı. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Luka Jovic menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildi. Siyah-beyazlıların gündemine gelen oyuncu hakkında bir gelişme daha yaşandı.

1.5 MİLYON EUROLUK BEDEL

Siyah-beyazlıların Luka Jovic'i transfer etmek istemesi halinde Real Madrid'le 1 milyon 500 bin euro karşılığında kiralık olarak anlaşma sağlayabileceği kaydedildi. Sırp futbolcuyla İtalya Serie A'dan da kulüplerin ilgisinin olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Real Madridden Beşiktaşa transfer Kulübe önerildi

SADECE 1 GOL ATTI

Real Madrid'in 3 yıl önce Eintracht Frankfurt'a 63 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Luka Jovic tam bir hayal kırıklığı yarattı. İspanyol devinin Sırp forveti geçtiğimiz sezon 19 müsabakada oynadı. Luka Jovic bu süreçte 1 gol atma başarısı gösterdi. Tecrübeli forvet takım arkadaşlarına da 3 asist yaptı.

Real Madridden Beşiktaşa transfer Kulübe önerildi

24 yaşındaki santraforun Real Madrid'le olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Sırp golcünün güncel piyasa değeri ise 16 milyon euro olarak gösteriliyor. Kızılyıldız altyapısında yetişen Luka Jovic daha sonra Apollon Limassol, Benfica, Eintracht Frankfurt ve Real Madrid'de forma giydi.

Beşiktaş'ın 2021-22 sezonu öyküsü

Yazarlar