Fenerbahçe Real Madrid'den Süper Lig'e! Fenerbahçe teklif yükseltti

Real Madrid'den Süper Lig'e! Fenerbahçe teklif yükseltti

28.06.2022 - 20:07 | Son Güncellenme:

Lincoln Henrique ve Bruma'yı kadrosuna dahil eden Fenerbahçe, Real Madridli yıldız için yaptığı teklifi artırdı. İspanyol basının duyurduğu haberde teklifin detayları belli oldu.

Real Madridden Süper Lige Fenerbahçe teklif yükseltti

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğu ve Avrupa'da başarıyı isteyen Fenerbahçe nokta atışı transfeler için kolları sıvadı. Jesus'un liste başında yer alan Real Madridli yıldız için teklif artırıldı.

Haberin Devamı

LİNCOLN HENRİQUE TRANSFER EDİLDİ
Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de ilk transfer hamlesi Portekiz'den geldi. Sarı-lacivertlilerin 67 yaşındaki teknik direktörünün raporu doğrultusunda Santa Clara'dan Lincoln Henrique ile anlaşma sağlandı. 23 yaşındaki orta saha ile 2026'ya kadar sözleşme imzalandı. Öte yandan genç futbolcu için Santa Clara'ya 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödendi. Fenerbahçe ile ilk maçına Shkupi karşısında çıkan Lincoln Henrique rakip fileleri havalandırdı.

BRUMA KİRALANDI
Fenerbahçe'nin takıma ikinci takviyesi Bruma oldu. Hollanda temsilsici PSV Eindhoven'dan kiralanan tecrübeli futbolcunun sözleşmesine satın alma opsiyonu maddesi de dahil edildi. Armindo Bruma için PSV Eindhoven ile yapılan anlaşmaya göre Fenerbahçe sözleşmeye eklettiği satın alma opsiyonunu kullanması halinde 4 milyon euro ödeyecek.

Haberin Devamı

Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Real Madridli oyuncu Mariano Diaz için yapmış olduğu teklifi geliştirdiği öne sürüldü.

Real Madridden Süper Lige Fenerbahçe teklif yükseltti

İLK TEKLİFİ REDDETMİŞTİ
İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen ancak teknik direktör Carlo Ancelotti'nin planlarında yer almayan Mariano Diaz'a talip olan Fenerbahçe, ilk teklifi reddeden oyuncuya yeni bir teklifte bulundu.

YILLIK 5 MİLYON EURO
İspanyol basınından AS Gazetesi'nin haberine göre; daha önce Dominikli yıldıza yıllık 4 milyon euro öneren ve ret cevabı alan Fenerbahçe, teklifini bonuslar dahil 5 milyon euroyu bulacak şekilde revize etti. Fenerbahçe, daha önce yıldız oyuncuya 2+1 yıllık sözleşme teklif etmişti.

"JESUS'UN LİSTE BAŞI"
Getafe'nin de ilgilendiği Mariano için menajeri David Aranda ile görüşmelerini sıklaştıran Fenerbahçe'nin, teknik direktör Jorge Jesus'un listesinin başında yer alan oyuncu için tüm şartları seferber ettiği öne sürüldü.

11 MAÇTA OYNADI
Real Madrid ile 1 yıl sözleşmesi kalan Mariano, geçtiğimiz sezon çıktığı 11 resmi maçta 1 gol kaydedebildi. Mariano 2018 yılında Lyon ile gösterdiği 21 gol 6 asistlik performansın ardından 21.5 milyon euroya Real Madrid'e transfer olmuştu.

Haberin Devamı