Dünya Kupası Real Madrid'e transferi gündemdeydi! Messi paylaşımını sildi

Real Madrid'e transferi gündemdeydi! Messi paylaşımını sildi

14.12.2022 - 12:09 | Son Güncellenme:

2022 Dünya Kupası yarı finalinde Arjantin, Hırvatistan'ı 3-0 mağlup ederek finale yükselmeyi başardı. Maça Lionel Messi damgasını vuruken şu anda Palmeiras forması giyen ve Real Madrid'e transferi gündemde olan genç yetenek Endrick, Arjantinli futbolcuya yönelik hayranlığını gizleyemedi. İşte detaylar...

Real Madride transferi gündemdeydi Messi paylaşımını sildi

2022 Katar Dünya Kupası yarı final maçında Arjantin ile Hırvatistan, Lusail Stadyumu'nda karşılaştı. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmadan Arjantin zaferle ayrıldı.

Haberin Devamı

Arjantin, Dünya Kupası tarihinde 6. kez finale yükselme başarısı gösterirken maça damga vuran Messi yarı final karşılaşmasında efsane isimleri geride bıraktı.

VE MESSI SAHNE ALDI

32. dakikada Arjantin'de Enzo Fernandez'in savunma arkasına topunda kaleciyle karşı karşıya kalan Julian Alvarez, topu kaleye doğru yollarken Dominik Livakovic'in müdahalesi ile yerde kaldı ve maçın hakemi Daniele Orsato penaltı noktasını işaret ederken Livakovic de sarı kart gördü. Kritik müsabakanın 34. dakikadasında penaltı vuruşunu kullanan Arjantin'in yıldızı Lionel Messi, Dominik Livakovic'i mağlup ederek takımını öne geçirdi.

MESSI'DEN ALVAREZ'E SERVİS

Karşılaşmanın ikinci yarısında Livakovic'i geçemeyen Lionel Messi, 69. dakikada adeta resital sundu. Hırvatistan'ın en önemli savunmacılarından Gvardiol'u geçen Messi, ceza sahası içinde Alvarez'i buldu. Genç forvet Messi'den gelen pası asiste dönüştürdü. Arjantin bu golle Hırvatistan karşısında 3-0 öne geçti.

Haberin Devamı

REKOR GECESİ

Arjantin'in süperstarı Lionel Messi, Dünya Kupası kariyerinin 25'inci maçına çıktı. Lionel Messi, turnuva tarihinde en fazla karşılaşmada forma giyen oyuncu olan Lothar Matthaus'un rekorunu egale etti.

Hırvatistan karşısında Arjantin'i 1-0 öne geçiren Lionel Messi, Arjantin formasıyla Dünya Kupası maçlarındaki 11. golünü attı ve Gabriel Batistuta'yı geride bırakarak rekorun tek sahibi oldu.

MESSİ'YE HAYRANLIĞINI GİZLEYEMEDİ

AS'ta yer alan habere göre maçın ardından Messi'ye karşı hayranlığını gizleyemeyen Endrick, sosyal medya hesabından "Messi bir uzaylı, kıyaslanamaz!" ifadelerine yer veren bir paylaşımda bulundu.

Real Madride transferi gündemdeydi Messi paylaşımını sildi

16 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun paylaşımı kısa süre içerisinde futbolseverler tarafından büyük ilgi gördü.

PAYLAŞIMINI SİLDİ

Brezilya'nın önümüzdeki yıllarda en büyük yıldızları arasında yer alacağı tahmin edilen ve Real Madrid'e transferi gündemde olan Endrick, kısa süre içerisinde paylaşımını sildi.

REAL MADRİD'E TRANSFERİ GÜNDEMDE

Real Madrid'in yaklaşık 60 milyon euroluk bir anlaşma ile Endrick'i kadrosuna katmaya hazırlandığı iddiaları gündemde yer alıyordu. Ancak futbolcu, yaşı nedeniyle 2024 yılına kadar Palmeiras'tan ayrılamayacak.

Haberin Devamı