Fransa Ligue 1 Real Madrid'in Kylian Mbappe planı! Dünya Kupası detayı

Real Madrid'in Kylian Mbappe planı! Dünya Kupası detayı

11.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fransa Lig 1 devi PSG'nin dünyaca ünlü yıldızı Kylian Mbappe hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Real Madrid'in transfer için ısrar ettiği Fransız yıldız için Dünya Kupası detayı ortaya çıktı.

Real Madridin Kylian Mbappe planı Dünya Kupası detayı

Henüz 24 yaşında kırdığı rekorlar ile tüm dikkatleri üzerine çeken Fransız yıldız Kylian Mbappe'nin PSG'de geleceği henüz netlik kazanmadı. Bir süredir İspanya La Liga ekibi Real Madrid ile ismi geçen Mbappe için flaş bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

DEVLER LİGİNE VEDA ETTİLER

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 Turu ikinci maçında Alman temsilcisi Bayren Münih, ilk maçta deplasmanda 1-0 mağlup ettiği PSG ile rövanş maçında karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakada Allianz Arena'da oynandı. Kritik maçta İtalyan hakem Daniele Orsato düdük çaldı. Bayern Münih, PSG'yi bu maçta 2-0 mağlup etti ve toplamda 3-0'lık skor elde ederek çeyrek finale yükseldi. Paris Saint-Germain ise dev kupaya veda eden takım oldu.

Real Madridin Kylian Mbappe planı Dünya Kupası detayı

MBAPPE TARİHE GEÇTİ

Fransa Lig 1'in 26. haftasında PSG, Nantes ile karşı karşıya geldi. Oynanan maçta dünya yıldızı Kylian Mbappe tarihe geçti.

Mbappe, bu maçta attığı golle kulüp adına 201. golünü atarak kulüp rekorunu kırdı. Forvet oyuncusu bu rakama 247 maçta ulaştı. Edinson Cavani, PSG tarihinde 200 golle kulübün en çok gol atan ismiydi.

Haberin Devamı

Real Madridin Kylian Mbappe planı Dünya Kupası detayı

MBAPPE'NİN SÖZLEŞMESİNDE YER ALAN MADDE ORTAYA ÇIKTI

PSG'deki geleceğiyle ilgili kritik bir yılda olan Kylian Mbappe'nin, sezon sonuna kadar sözleşmesinin 2024'te mi yoksa bir yıl sonra mı biteceğine dair bir karara varması gerekiyor. Goal'in Mundo Deportivo'dan derlediği habere göre, eğer PSG bu yıl Şampiyonlar Ligi'ni kazansaydı Kylian Mbappe'nin bu seçim şansı elinden alınıyordu ve sözleşmesi otomatik olarak 2024-25 sezonunun sonuna kadar uzuyordu.

Real Madridin Kylian Mbappe planı Dünya Kupası detayı

REAL MADRID'İN TRANSFER ISRARI

Geleceği merak konusu olan Kylian Mbappe hakkında flaş bir gelişme yaşandı. The Athletic'in haberine göre Real Madrid ile Kylian Mbappe arasındaki iletişim, Dünya Kupası'ndan bu yana arttı.

PSG'nin dünya yıldızı Kylian Mbappe, bu sezon mavi-beyazlı forma ile 31 maça çıktı ve 31 kez gol atarken 8 de asist yaptı.

Kylian Mbappe, 2022 Dünya Kupası'nda 7 müsabakada forma şansı buldu. Fransız yıldız söz konusu maçlarda 8 kez rakip fileleri sarsarken 2 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Real Madridin Kylian Mbappe planı Dünya Kupası detayı

Yazarlar