İspanya La Liga Real Madrid'in yeni yıldızı Endrick, Bellingham ve Arda Güler'in rekorunu kırdı

Real Madrid'in yeni yıldızı Endrick, Bellingham ve Arda Güler'in rekorunu kırdı

24.12.2023 - 10:20 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in 37.5 milyon euroya Palmeiras'tan transfer ettiği Endrick, geçtiğimiz günlerde İspanya'ya gelmişti. Real Madrid'de yeni takım arkadaşlarıyla tanışan genç Brezilalı, Bellingham ve Arda Güler'in rekorlarını kırmayı başardı.

Real Madridin yeni yıldızı Endrick, Bellingham ve Arda Gülerin rekorunu kırdı

Brezilya'nın son yıllarda yetiştirdiği en özel yeteneklerden Endrick, 37.5 milyon euro karşılığında Palmeiras'tan Real Madrid'e transfer olmuştu. Gelecek sezon takımın forvet hattında yer alması beklenen Endrick geçtiğimiz günlerde yeni takım arkadaşları ve teknik heyet ile tanışmak için Madrid'e ziyaret gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Genç Brezilyalı soyunma odasında Jude Bellingham, Rodrygo, Luka Modric ve Arda Güler gibi isimlerle tanışma fırsatı buldu. Endrick ayrıca kulüp başkanı Florentino Perez'le de bir görüşme gerçekleştirdi.

SOSYAL AĞLARDA REKOR KIRDI

Endrick, Madrid ziyareti esnasında kulübün sosyal ağlarında izlenme rekoru kırdı. MARCA'da yer alan haberde "Bu ziyaret Endrick'in ne kadar büyük bir yıldız olduğunu kanıtladı." ifadeleri yer aldı.

Haberde şu ifadelere yer verildi:

"Endrick, Real Madrid taraftarlarını büyüledi. Öyle ki Endrick'in yer aldığı video 2023 yılında Real Madrid'in resmi internet sitesinde en çok izlenen videolardan biri oldu. Video 24 saat içinde neredeyse 50 milyon kez izlendi. Endrick'in teknik direktör Carlo Ancelotti ve gelecekteki takım arkadaşlarıyla Valdebebas'ta bir araya geldiği ve Cumartesi günü Real Madrid tarafından yayınlanan video, kulübün Instagram hesabında 2023 yılında en çok görüntülenen videolardan biri ve bu yılın Temmuz ayından bu yana en çok görüntülenen video oldu."

Haberin Devamı

"BELLINGHAM VE ARDA GÜLER'İN VİDEOLARI BU SAYIYA ULAŞAMADI"

"Endrick'in soyunma odasında oyuncularla yaptığı paylaşım dört milyondan fazla 'beğeni' aldı ki bu rakama Barcelona'ya karşı kazanılan zaferin ardından yapılan paylaşımlar ya da Güler veya Bellingham'ın sunumları ulaşamadı. Endrick'in videosu neredeyse 55 milyon görüntülenmeye ulaştı; benzer rakamlara Ekim ayında Bellingham'ın bir gönderisi (48,6 milyon görüntülenme) ve bu yılın Temmuz ayında 45 milyondan fazla görüntülenme ile Arda Güler'in tanıtım videosu ulaştı."

Yazarlar