İngiltere Premier Lig Redknapp, Mevlüt'ü işaret etti

Redknapp, Mevlüt'ü işaret etti

30.12.2012 - 10:35 | Son Güncellenme:

İngiltere Premier Lig'in ilk yarısında topladığı 10 puanla tabelanın son sırasında bulunan Queens Park Rangers'ta, teknik direktör Harry Redknapp milli futbolcumuzu işaret etti.

Redknapp, Mevlütü işaret etti

İngiltere Premier Lig'de çok zor günler geçiren ve deneyimli teknik adam Harry Redknapp'ı göreve getirerek zor durumdan çıkış adına büyük bir adım atan Queens Park Rangers'ta ocak ayı transferinde bir çok isim gündemde. Bu isimlerden birinin de Fransa 1. Ligi'nde (Ligue 1) Rennes forması giyen Türk oyuncu Mevlüt Erdinç olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Daily Mirror'ın haberine göre Harry Redknapp 25 yaşındaki milli oyuncuyu takımı küme düşmekten kurtaracak olan ateşleyici bir güç olarak kadrosuna katmak istiyor. Zamora, Park ji-Sung, Djibril Cisse ve Jose Bosingwa gibi yüksek maliyetli oyuncuları sezon başında kadrosuna katan QPR'da transferde har vurup harman savurmak istemeyen deneyimli çalıştırıcının, Newcastle United'ın formda golcüsü Demba Ba'nın transferine yüksek maliyeti sebebiyle karşı çıkarken onun yerine Mevlüt'ü düşündüğü belirtildi.

Demba Ba için 7 milyon pound serbest kalma bedeli ve oyuncunun istediği haftalık 70 bin sterlini hazır eden QPR yönetimine rağmen, Redknapp'ın yukarıdaki sebepten dolayı bu transfere karşı çıktığı ve onun yerine Mevlüt Erdinç'i istediği ifade edildi.

Haberin Devamı

2011-12 sezonu devre arasında Paris Saint Germain'den Rennes kulübünün yolunu tutan genç futbolcu, bu sezon Rennes formasıyla çıktığı 22 resmi maçta 9 kez fileleri sarsmayı başardı. Mevlüt'ün PSG'de forma giydiği 2011 yılında Newcastle United'ın oyuncu için transfer girişimi olurken, Mevlüt Fransa'da kalmayı tercih etmişti.

(Sporx)