Beşiktaş Resmen açıkladı! "Beşiktaş, Batshuayi'yi istemiyorsa seneye biz alırız"

Resmen açıkladı! "Beşiktaş, Batshuayi'yi istemiyorsa seneye biz alırız"

10.05.2022 - 07:25 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta penaltı atışını kaçıran Michy Batshuayi eleştirilerin odağında yerleşti. Takımdan ayrılması beklenen Belçikalı golcü için Süper Lig ekibinin başarılı teknik adamı katıldığı programda "Beşiktaş İstemiyorsa seneye biz alırız" dedi.

Resmen açıkladı Beşiktaş, Batshuayiyi istemiyorsa seneye biz alırız

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 36'ncı haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Müsabaka 1-1 sona ererken Beşiktaş'ın golcüsü Michy Batshuayi ıslıklanmıştı. Süper Lig ekibinin teknik adamı Belçikalı yıldızı istediğini dile getirdi.

Haberin Devamı

PENALTI KAÇIRDI
Derbiye Michy Batshuayi damgasını vurdu. Belçikalı golcü, 7. dakikada Novak'ın neden olduğu penaltı atışından yararlanamadı. Bu sezon ilk 4 penaltısını gole çeviren 28 yaşındaki forvet, Trabzonspor maçının ardından kullandığı penaltı vuruşunu da direğe nişanladı. Batshuayi, Opta'nın detaylı analize başladığı 2014/15'ten bu yana bir Süper Lig sezonunda iki penaltı kaçıran ikinci Beşiktaş oyuncusu oldu. Belçikalı forvet 61'de oyundan çıktı. 2021-22 sezonunda Alman santrfor Mario Gomez böyle istatistik elde etmişti.

62'DE BATSHUAYI ÇIKTI
Valerien Ismael, dev derbinin 62'nci dakikasında oyuna ilk müdahalesini yaptı. Siyah-beyazlılarda Michy Batshuayi kenara geldi. Georges Kevin N'Koudou maça dahil oldu. S,yah-beyazlı tribünler Batshuayi ıslıkladı.

Haberin Devamı

Resmen açıkladı Beşiktaş, Batshuayiyi istemiyorsa seneye biz alırız

DOĞRUDAN SOYUNMA ODASINA GİTTİBeşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Michy Batshuayi bu değişiklikten sonra mutlu olmadı. Tecrübeli futbolcu kenara gelirken Valerien Ismael'e sitem etti. Michy Batshuayi doğrudan soyunma odasına gitti.

GOL KRALLIĞINDA YARIŞIYOR
Gol krallığı yarışı içerisinde olan Batshuayi'nin bu sezon 14 golü bulunuyor. Kasımpaşa'ın başarılı forveti Umut Bozok'un 16 golü bulunuyor. Beşiktaş, önümüzdeki hafta ligden düşen Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak. Belçikalı oyuncunun bu maçtaki performansı gol krallığındaki kaderini belirleyebilir.

MONTELLA'DAN ÖVGÜ
L1 Üçgen YouTube kanalına konuk olan Adana Demirspor'un İtalyan teknik direktörü Vincenzo Montella Beşiktaş'ın Belçikalı oyuncusu Michy Batshuayi'ye olan hayranlığını dile getirdi.

Resmen açıkladı Beşiktaş, Batshuayiyi istemiyorsa seneye biz alırız

"BATSHUAYİ'Yİ İSTEMİYORLARSA SENEYE BİZ ALIRIZ"
Montella Beşiktaş forması giyen Michy Batshuayi'yi çok beğendiğini belirtirken Belçikalı oyuncunun çok iyi koşular yaptığını ve hücumda faydalı olduğunu söyledi. Montella, 'Batshuayi çok gol kaçırdığı için eleştiriliyor' yorumu yapılması üzerine ise, "Ben beğeniyorum. İstemiyorlarsa seneye biz alırız" diyerek ünlü oyuncunun transferine yeşil ışık yaktı.

Resmen açıkladı Beşiktaş, Batshuayiyi istemiyorsa seneye biz alırız

14 GOL 5 ASİST
Son olarak oynanan Fenerbahçe derbisinde penaltı kaçıran Batshuayi Türkiye'de kullandığı 6 penaltının 2'sinde başarılı olamadı. Beşiktaş'ta 40 maça çıkan 14 gol atarken 5 asist yaptı. Özellikle kaçırdığı gollerle konuşulan Batshuayi Fenerbahçe maçında Valerien İsmael tarafından oyundan alınınca soyunma odasının yolunu tutmuştu.

Haberin Devamı

Yazarlar