Galatasaray Rezan Epözdemir: Galatasaray ve Fenerbahçe dost olamaz

Rezan Epözdemir: Galatasaray ve Fenerbahçe dost olamaz

17.12.2021 - 11:48 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da başkan yardımcılığı görevinden istifa eden Rezan Epözdemir ayrılığı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Rezan Epözdemir'in yaptığı açıklamaların satır başları;

Haberin Devamı

Galatasaray’ın hak ve menfaatlerini zaman zaman tek kalsam da savunmaya çalıştım. Galatasaray’da başkan vekilliği görevini yaptım. Bundan sonra yapacağım açıklamalar Galatasaray Sporti A.Ş. adına yapılacak açıklamalar olacaktır. Geldiğimiz noktada büyük bir onur ve şerefle ifa ettiğim Galatasaray Sportif A.Ş ve başkan vekilliğinden istifa etmiş bulunuyorum. Futbol takımımızın maruz kaldığı hakem hatalarından bahsetmek istiyorum. Bana göre Galatasaray’ yapılan sistematik hatalara tepki verilememesi benim en önemli istifa nedenlerimden biri.

'DEMOKRATİK BİR ŞEKİLDE DİNLEDİ'
Bu konular hakkında Burak Elmas’a önerilerde bulundum. Bir duruş sergilenmediğini ve böyle bir algı oluştuğunu söyledim. Kendisi her seferinde dinledi fakat hemfikir olmadığımızı söyledi. Burak Elmas’a 3 ay boyunca bu konuda hassasiyet gösterilmesini talep etti. Sayın bakan demokratik bir biçimde beni dinledi ama söylediklerimin dinlenilmediğini hissetim.

Haberin Devamı

'İSTİFAM KABUL EDİLMEDİ'
Beşiktaş maçının ardından söylediğim ‘Haklı galibiyet’ sözü de beni üzdü. Galatasaray Spor Kulübü’nün resmi sözcüsü bu şekilde ifade etti ben de kendi görüşümü söyledim. Aslında o gün istifamı vermiştim fakat başkan kabul etmedi.

'HİÇ YAKIŞIK KALMADI'
Kadına karşı şiddet adı altında Fenerbahçe ile bir maç yaptık. Sayın Erol Bilecik’in maçtan sonra söyledikleri hiç yakışık almadı. Bu sözlere bir cevap verilmesi gerektiğini başkana ilettim ama kabul görmedi. Erol Bilecik maçın hemen ardından beni 5 kez aradı ben de kendisine yazılı bir mesaj gönderdim.

'GALATASARAY VE FENERBAHÇE DOST OLAMAZ'
Medyaya da yansıdı ve özür dilememesi durumunda bir daha beni aramaması gerektiğini söyledim. Dün Hüsnü Güreli beni aradı ve Erol Bilecik’in beni aramak istediğini iletti. Fakat sayın Bilecik’in kamuoyu nezdinde Galatasaray’dan özür dilememesi sebebiyle kendisine cevap vermek istemediğimi ilettim. Galatasaray ile Fenerbahçe dost olamaz. Bu hayatın olağan akışına ters bir duruş. Bu minvaldeki projelerin yanlış olduğunu söyledim. Bunu sayın başkana da söyledim.

Haberin Devamı

'İSTİFA ETTİM'
Burak Elmas’a fikirlerimi iletsem de kendi iradesi ile karar vermesi fikir ayrılıklarımızı da beraberinde getirdi. Bu fikir ayrılıkları sebebiyle Galatasaray Sportif A.Ş. yönetim kurulu ve başkan vekilliği görevinden istifa ettim.