Dünyadan Futbol Ricardo Quaresma'nın Barcelona pişmanlığı: Ballon d'Or kazanabilirdim

Ricardo Quaresma'nın Barcelona pişmanlığı: Ballon d'Or kazanabilirdim

27.11.2023 - 18:39 | Son Güncellenme:

Ülkemizde Beşiktaş ve Kasımpaşa formaları giyen Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, Şampiyonlar Ligi'nde iki eski takımı Porto ve Barcelona'nın oynayacağı maç öncesi İspanyol basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ricardo Quaresmanın Barcelona pişmanlığı: Ballon dOr kazanabilirdim

Ricardo Quaresma, iki eski kulübü Barcelona ile Porto'nun Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Ülkemizde Beşiktaş ve Kasımpaşa formaları da giyen Portekizli yıldız, Mundo Deportivo'ya yaptığı açıklamalarda Barcelona ile Porto dönemlerine ilişkin konuşurken kariyeri hakkında da dikkat çeken ifadelerde bulundu.

Quaresma'nın açıklamaların ön plana çıkanlar şu şekilde:

'BALLON D'OR KAZANABİLİRDİM'

"Porto'da yaptıklarımı Barcelona'da yapsaydım, Ballon d'Or kazanmak için büyük bir şansım olurdu. Ama hayat bu, önümüze fırsatlar çıkar ve bunlardan faydalanırsınız ya da faydalanmazsınız."

'HAYALLERMİM GERÇEKLEŞTİRDİM'

"Şimdi mutluyum çünkü hayallerimi gerçekleştirmeyi başardım ve aynı zamanda hala büyük bir kulüp olan ve çok mutlu olduğum, beni çok iyi karşıladıkları Porto'da oynadım. Dolayısıyla, bir oyuncu ve bir insan olarak, Barcelona ve Porto'da bana her iki formayı da giyme fırsatı verdikleri için mutlu ve minnettar olduğumu söyleyebilirim."

Haberin Devamı

'XAVI, FUTBOLCUYKEN DE TEKNİK DİREKTÖRDÜ'

"Xavi öyle bir oyuncu ki onunla antrenman yaptığınızda ve oynadığınızda er ya da geç bir teknik direktör olacağını anlıyordunuz. Oyuncuydu ama aynı zamanda sahada birer teknik direktör olduklarını da görebiliyorsunuz. Tüm takım arkadaşlarıyla konuşurdu, her zaman yanındaki takım arkadaşına yardım etmeye çalışırdı, bu yüzden onun bir antrenör profiline sahip olduğunu görebilirdiniz"

MAÇ SONU TAHMİNİ

"Benim için beraberlik olabilir çünkü Barcelona ve Porto grup aşamasını geçecek iki kulüp, bu sonuç birinin ya da diğerinin geçmesini engellemeyecektir. Bu yüzden mükemmel olur."

Yazarlar