Demir Grup Sivasspor Rochet’ten ‘Fenerbahçe’ açıklaması

Rochet’ten ‘Fenerbahçe’ açıklaması

17.04.2018 - 11:05 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe maçında teknik heyet tarafından yedek bırakılan Demir Grup Sivasspor kalecisi Sergio Rochet, Skorer'e yaptığı özel açıklamada, "Fenerbahçe karşısında oynatılmadığım için şaşırdım. Ancak bu teknik direktörün kararı, yapabileceğim bir şey yok. Alınan karara saygı duyuyorum" dedi.

Rochet’ten ‘Fenerbahçe’ açıklaması

Onur Dinçer / Skorer

Haberin Devamı

Fenerbahçe maçında oynatılmaması şaşırtıcı bulunan Demir Grup Sivasspor kalecisi Sergio Rochet açıklamada bulundu. Skorer’e konuşan Uruguaylı file bekçisi duygularını paylaştı, gelecek planlarını anlattı.

Demir Grup Sivasspor’un Fenerbahçe’ye 2-1 yenildiği karşılaşmada kaleci sürprizi yaşandı. Kaleci Tolgahan’ın cezası nedeniyle forma giyemediği maçta, kaleye Uruguaylı file bekçisi Sergio Rochet’in geçmesi bekleniyordu. Ancak teknik direktör Samet Aybaba, kaleyi Ali Şaşal Vural’a teslim etti, Şaşal’a ilk kez bir Süper Lig maçında görev verdi.

Deneyimli teknik adam maçın ardından Rochet ve Robinho’nun yedek bırakılmasıyla ilgili eleştiriler bulunduğu hatırlatması üzerine “Biz bu oyuncularla her gün yaşıyoruz. Sosyal medyadaki sosyal medyadaki arkadaşlar da sosyal medyada yaşıyor. Uyuşamıyoruz bir türlü” demişti.

Haberin Devamı

‘Oynamadığım için şaşırdım’

Kırmızı-beyazlıların kalecisi Sergio Rochet, Skorer’e yaptığı açıklamada konuyla ilgili görüşlerini dile getirdi. Sivasspor’a Hollanda ekibi AZ Alkmaar’dan gelen 25 yaşındaki eldiven, “Fenerbahçe karşısında oynatılmadığım için şaşırdım. Ancak bu teknik direktörün kararı, yapabileceğim bir şey yok. Alınan karara saygı duyuyorum” dedi.

‘Kızgın değilim, çalışacağım’

Uruguaylı file bekçisi şöyle devam etti: “Sivasspor ile 1 yıl daha sözleşmem bulunuyor. Sıkı çalışacağım ve elimden gelenin en iyisini yapacağım. Oynamıyorum diye kimseye kızgın değilim. Çok çalışarak tekrar formayı kapabileceğimi düşünüyor, benim sıramın gelmesi için bekliyorum”.

‘Muslera harika bir ayna’

Vatandaşı Fernando Muslera ile ilgili düşüncelerini de aktaran Sergio Rochet “Muslera benim kendime örnek aldığım bir isim ve en önemli referanslarımdan biri. Bir kere öncelikle o da bir Uruguaylı. Özellikle büyük liglerde oynadığından ve Galatasaray forması giydiğinden beri hayranlıkla takip ediyorum. Muslera benim için harika bir ayna” diye konuştu.

Yazarlar