Fenerbahçe Rodrigo Becao, Fenerbahçe'ye transfer olmak üzere! Bonservis bedeli belli oldu

Rodrigo Becao, Fenerbahçe'ye transfer olmak üzere! Bonservis bedeli belli oldu

14.07.2023 - 21:58 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, listesine aldığı savunma oyuncusu Rodrigo Becao ile her konuda anlaşma sağlandığı öğrenildi. Öt yandan sarı-lacivertlilerin bu transfer için ödeyeceği bonservis bedeli belli oldu.

Rodrigo Becao, Fenerbahçeye transfer olmak üzere Bonservis bedeli belli oldu

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın takımın başına geçmesiyle transfer çalışmalarına hız kazandıran Fenerbahçe, stoper pozisyonu için Rodrigo Becao ve kulübü Udinese ile her konuda anlaşma sağlandığı öğrenildi. Bunun yanında İtalya temsilcisine ödenecek bonservis bedeli belli oldu.

Haberin Devamı

5 OYUNCU TRANSFER EDİLDİ

Jorge Jesus'un ayrılığı sonrası teknik direktörlük görevi için İsmail Kartal ile anlaşan Fenerbahçe, transfer dönemine hızlı bir başlangıç yaptı. Sarı-lacivertliler, transfer döneminde kadrosunu tam 5 isimle güçlendirdi.

Inter'den ayrılan Edin Dzeko, forvet hattına takviye edildi. Kanat rotasyonuna Rangers'a veda eden Ryan Kent eklendi. Sarı-lacivertliler, forvet pozisyonunu milli golcü Umut Nayir'le güçlendirdi. Stoper tandemine Alexander Djiku'yu ekleyen Fenerbahçe, on numara pozisyonu için Sebastian Szymanski ile anlaşma sağladı.

Rodrigo Becao, Fenerbahçeye transfer olmak üzere Bonservis bedeli belli oldu

Haberin Devamı

AYRILIKLAR YAŞANDI

Fenerbahçe'de gelecek sezon takımda süre alması beklenmeyen Ertuğrul Çetin ile Tiago Çukur, farklı kulüplere kiralık gitti. Sözleşmesi sona eren Enner Valencia, Brezilya temsilcisi Internacional ile sözleşme imzaladı. Bundesliga temsilcisi Augsburg, Mergim Berisha'nın bonservisini 4 milyon euro karşılığında aldı. Bruma'nın bonservisi için Braga, 6 milyon 500 bin euro ödedi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin genç yeteneği Arda Güler, Real Madrid'in yolunu tuttu. İspanyol devi, 18 yaşındaki yıldız için 20 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Arda Güler'in sözleşmesinde 10 milyon euroluk bonus maddesinin yanı sıra bir sonraki satıştan yüzde 20 pay maddesinin yer aldığı kaydedildi.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi. Stoper bölgesine takviye yapmak isteyen sarı-lacivertli ekip, bir süredir görüşmeleri sürdürdüğü Rodrigo Becao ile her konuda anlaşma sağladı.

Rodrigo Becao, Fenerbahçeye transfer olmak üzere Bonservis bedeli belli oldu

BONSERVİSİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe, bu transfer için İtalyan ekibine 9+1 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Sarı-lacivertliler ile Udinese arasında anlaşma sağlanırken, son pürüzlerin giderilmesinin ardından Becao İstanbul'a gelecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Becao transferini kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

SEZON PERFORMANSI

Rodrigo Becao, 19 Ocak 1996 yılında Salvador, Brezilya'da dünyaya geldi. 1.91 cm boyunda olan Rodrigo Becao, stoper olarak görev yapıyor. İtalya Serie A ekiplerinden Udinese'de forma giyiyor. Geçtiğimiz sezon ligde 28 maça çıkan Rodrigo Becao, 2 gol 1 asist üretti. Bahia ekibinde futbola başlayan Becao, Avrupa kariyerinde CSKA Moskova ve Udinese formaları giydi.

Rodrigo Becao, Fenerbahçeye transfer olmak üzere Bonservis bedeli belli oldu