Fenerbahçe Rodrigo Becao: Kart aldığım pozisyondan önce bana faul yapıldı

Rodrigo Becao: Kart aldığım pozisyondan önce bana faul yapıldı

17.09.2023 - 20:50 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Brezilyalı stoperi Rodrigo Becao, Antalyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Rodrigo Becao: Kart aldığım pozisyondan önce bana faul yapıldı

Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında Antalyaspor'u 3-2'lik skorla mağlup eden Fenerbahçe'de Rodrigo Becao konuştu. 3 puan aldıkları için mutlu olduğunu belirten Brezilyalı stoper, "Gerçekten çok memnunum, bu 3 puan mutluluktu. Kendi adıma da mutluyum. Önemli olan kazanmaktı. Maça iyi başlayamadık ama futbolda bunlar var. İyi bir oyunda, ritmde olmasanız da kazanmayı bilmeniz gerekiyor. Galibiyet serimizi aynı şekilde sürdürmeyi istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Yoğun fikstürle ilgili soruya Rodrigo Becao, "Fenerbahçe'de oynuyorsanız sürekli olarak maç yapmamız, bu ritme alışmamız gerekiyor. Her maça da iyi hazırlanmalıyız. Tüm takım arkadaşlarım bunun bilincinde. Bugünkü maça da bakacak olursak kolay maç yok ama her maça iyi hazırlanıyoruz. Ben de kendi adıma takımıma en iyi şekilde yardımcı olmak istiyorum" şeklinde cevap verdi.

Rodrigo Becao gördüğü sarı kart ve itirazlarının hatırlatılması üzerine, "Hakemlerle alakalı konuşmak istemiyorum. Kart pozisyonunda önce bana yapılan bir faul vardı. Yaptığım hareket de kartlık değildi. Kart aldığım pozisyondan önce bana faul yapıldı, buna böyle bakmak lazım zaten" diye konuştu.

Yazarlar